Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

 

ΚΑΤΑΙ

ΚΑΤΑΪ, δροσερός άνεμος … Έδωσε το όνομά του στον ξεχωριστό χώρο που δημιούργησαν για εσάς!

Στην αγκαλιά της φύσης, ένας σύγχρονος και καλαίσθητος χώρος, με λιτή πολυτέλεια και φινέτσα, φιλοξενεί τις πιο μοναδικές στιγμές της ζωής σας.

Ζεστή ατμόσφαιρα, κομψότητα και άνεση δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για μια βραδιά ντυμένη με το κέφι και τις γεύσεις που μόνο το Κατάι ξέρει να προσφέρει!

Δίπλα στο τζάκι, με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό, προσεγμένο και φιλικό service, στο ΚΑΤΑΪ μπορείτε να χαρείτε όμορφες βραδιές διασκέδασης με τους φίλους και τους δικούς σας ανθρώπους. Εκλεκτή κουζίνα, καλή μουσική, κέφι και άριστη εξυπηρέτηση έχουν κάνει το ΚΑΤΑΪ την καλύτερη επιλογή για τη βραδινή έξοδο! Διατίθεται άνετος χώρος στάθμευσης ενώ υπάρχουν δυνατότητες πρόσβασης σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Δοκιμάστε την κουζίνα

Μπορείτε από το μενού  να διαλέξετε εκλεκτά πιάτα με κρέας ή μαγειρευτά, δροσερές σαλάτες, ζυμαρικά και ορεκτικά που θα σας καταπλήξουν με τη γεύση και την ποικιλία τους. Αναψυκτικά, ποτά, γλυκά αλλά και μια μεγάλη γκάμα κρασιών συμπληρώνουν το μενού, προσφέροντας ιδανικές επιλογές για ένα ιδανικό τραπέζι!

Απολαύστε ξεχωριστή ελληνική κουζίνα και διασκεδάστε με ζωντανή μουσική στις ξεχωριστές βραδιές που μόνο το ΚΑΤΑΪ ξέρει να διοργανώνει!

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Με άνετους, λειτουργικούς και καλαίσθητους χώρους, εξειδικευμένο προσωπικό και εκλεκτή κουζίνα, κάθε εκδήλωση στο Κατάι αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή!

Χοροί και συνεστιάσεις συλλόγων, αλλά και κάθε άλλη εκδήλωση φιλοξενούνται στις αίθουσες και στους εξωτερικούς χώρους στο Κατάι, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς.

 

ΓΑΜΟΣ:

http://katai.gr/gamos.html

 

ΒΑΠΤΙΣΗ:

http://katai.gr/vaptisi.html

 

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Διασκεδάστε στο ΚΑΤΑΪ με ζωντανή μουσική και άφθονο κέφι κάθε Σάββατο βράδυ (μετά τις 21:00) και Κυριακή μεσημέρι.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Εθνική Οδός Κορίνθου Άργους 181

Σολομός Κορινθίας

Τηλ. 27410 31251

Κρατήσεις και πληροφορίες στο:
6948041414

e-mail: info@katai.gr

http://katai.gr/

fb: Katai – Ταβέρνα Κατάι

3 7 8 10 11 12 14

WebBanner_300x250