Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΚΑΤΟΥΦΑΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ  ΣΤΗ  ΓΝΩΣΗ!

Ο ιδρυτής του Φροντιστηρίου μέσης  εκπαιδευσης – Θεωρητικής κατέυθυνσης Ιωάννης Κατουφάς  γνωρίζοντας καλά τις ιδιαιτερότητες του χώρου, δημιούργησε  ένα εκπαιδευτικό φροντιστηριακό χώρο, με τη φιλοδοξία να είναι ένα φροντιστήριο διαφορετικό και καινοτόμο. Να είναι πιο αποτελεσματικό, να είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Τα αποτελέσματα τον δικαίωσαν . Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την ορθότητα των επιλογών του στην  όλη οργάνωση του φροντιστηρίου.

Για τον Ιωάννη Κατουφά η διδασκαλία δεν είναι απλώς μια διαδικασία που προετοιμάζει τους υποψήφιους φοιτητές, αλλά και μια τέχνη που την κάνει  πράξη με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Είναι η ποιοτική διδασκαλία τέχνη και διαδικασία, που για τη σωστή της όμως εφαρμογή φρόντισε να εξασφαλίσει  τις κατάλληλες συνθήκες και αυτές μεταφράζονται σε:

  •   Οργάνωση ομοιογενών  και ολιγομελών  τμημάτων και μαθητών της ίδιας δυναμικότητας.
  •   Υποστήριξη της διδασκαλίας με φροντισμένες, καλαίσθητες, συνεχώς αναβαθμιζόμενες σημειώσεις και σύνολα ασκήσεων.
  •   Επίβλεψη και διερεύνηση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε μαθητή, προκειμένου να βελτιστοποιήσει τις δυνατότητες και τις επιδόσεις του.

Στη πολύχρονη  διαδρομή του  οι μαθητές που του εμπιστεύθηκαν την προετοιμασία τους είναι εκατοντάδες. Οι επιτυχίες τους είναι εντυπωσιακές και σαφώς υψηλότερες του μέσου πανελλήνιου όρου.

Βαθιά ικανοποιημένος , καθώς πολλοί απ’ αυτούς διαπρέπουν σήμερα στον επιστημονικό,  και στον επιχειρηματικό  στίβο   στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

unnamed unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7)

WebBanner_300x250