Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

1

 

Με το μαθητή στο επίκεντρο στο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Δ. ΕΛΛΗ (Batchelor in English, North London University / Master in Education Management, King’s College London) προσεγγίζουμε την διδασκαλία της ξένης γλώσσας επικοινωνιακά έτσι ώστε οι σπουδαστές να μαθαίνουν πραγματικά να επικοινωνούν στην Αγγελική γλώσσα με έμφαση στη συνεχή χρήση του προφορικού λόγου.

Το Κέντρο Αγγλικών Σπουδών ιδρύθηκε το 1981 απο την Π. ΚΑΣΙΜΗ- ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αγγλικής και Ελληνικής Φιλολογίας). Κατά την διάρκεια όλων αυτών των ετών και σύμφωνα με την φιλοσοφία μας το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται απο πτυχιούχους καθηγητές με πολυετή πείρα στη διδασκαλία και πολύπλευρη αντίληψη που μεταμορφώνει το μάθημα σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας, στοχεύοντας στη λειτουργική γνώση της γλώσσας.

Με τον πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας, τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, την πολύχρονη πείρα και την πανεπιστημιακή κατάρτιση οι σπουδαστές εξασφαλίζουν ένα άριστο επίπεδο σε όλες τις πτυχές της γλώσσας και επιτυχία στις εξετάσεις όλων των επιπέδων με τα υψηλότερα score.

Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Δ. ΕΛΛΗ απευθύνεται σε γονείς και παιδιά που ζητούν ποιότητα και συνέπεια στην παροχή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο της Αγγλικής εκπαίδευσης απο το 1981 με ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν πάντα το 100%!

Εθνικής Ανεξαρτησίας 51

Κόρινθος

Τ. 27410 21977

e-mail: ellik7@gmail.com

2

WebBanner_300x250