Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

 

λσδκοσ

  • Μεταπτυχιακές Σπουδές – MASTER

Οστεοπόρωση / Μεταβολικά Νοσήματα Οστών

  • Πρώην Επικ.Επιμελητής Νοσοκομείου «ΚΑΤ»
  • Επιστημονικός Συνεργάτης – υπ.Διδάκτωρ

Ιατρικής Σχ.Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Ο Ειδικός Ρευματολόγος Ιατρός Λάσκος Δημήτριος  ασχολείται με μη τραυματικές και χειρουργικές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Η ειδικότητα της ρευματολογίας ασχολείται  με την πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση περισσοτέρων από 200 διαφορετικούς τύπους αρθρίτιδας και μυοσκελετικών διαταραχών, που είναι οι πιο συχνές αιτίες ανικανότητας/αναπηρίας και δυστυχώς έχουν μεγάλες επιπτώσεις τόσο για την υγεία όσο και για την ποιότητα ζωής του πάσχοντος. Καθοριστικός εδώ είναι ο ρόλος του ρευματολόγου, ο οποίος θα εντοπίσει έγκαιρα την ασθένεια και θα συστήσει την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Με επίκεντρο τον ασθενή ο Ειδικός Ρευματολόγος Ιατρός Λάσκος Δημήτριος σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας,  με θεαματικά αποτελέσματα όσον αφορά όχι μόνο στον έλεγχο των συμπτωμάτων των ασθενών, αλλά επίσης και την πρόληψη μόνιμης βλάβης και στην αύξηση της λειτουργικότητας μακροπρόθεσμα.

Ο Ιατρός είναι εξειδικευμένος στην αντιμετώπιση   Συστηματικών Αυτοανόσων νοσημάτων, Αρθρίτιδας, Χρόνιου Μυοσκελετικού Πόνου, Οστεοπόρωσης και λοιπών Μεταβολικών Νοσημάτων των Οστών, Οστεοαρθίτιδας, Οσφυαλγίας.

 

ΛΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

email: laskosdim@yahoo.gr

IAΤΡΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Αδειμάντου 83

ΙΑΤΡΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ:  Νοταρά 48α & Αγ.Μακαρίου

Τηλ.Ιατρείου Κορίνθου:  27410 29332  /  κιν. 6977 582117

WebBanner_300x250