Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

s123

Στο κατάστημα ΣΑΜΑΡΑΣ BEST ELECTRIC στην Κόρινθο θα βρείτε πληθώρα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών για τον εξοπλισμό της οικίας ή της επιχείρησής σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑΣ

Η πολυετής παρουσία του καταστήματος ΣΑΜΑΡΑΣ στην αγορά ηλεκτρικών ειδών έχει δημιουργήσει πλέον ένα υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών του θωρακίζοντας αυτό που εμείς αποκαλούμε ποιότητα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο σας παρέχουν τεράστια γκάμα προϊόντων, υψηλή ποιότητα και εγγυημένη λειτουργία.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μια από τις σημαντικότερες παροχές του καταστήματος ΣΑΜΑΡΑΣ, είναι η υποστήριξη για οποιονδήποτε υπολογιστή, τηλεόραση, κλιματιστικό και λευκή συσκευή αγοράσετε από το κατάστημα. Η υποστήριξη  καλύπτει την εγκατάσταση καθώς και επιδιόρθωση βλαβών αν την χρειαστείτε.  Συγκεκριμένα:


Τεχνική υποστήριξη InStore

Για οποιαδήποτε αγορά σας, παρέχουν άμεση τεχνική υποστήριξη εντός του καταστήματος, εφ ‘όσον είναι εφικτό. Οι περισσότερες ανάγκες υποστήριξης καλύπτονται χωρίς η συσκευές σας να επιστρέψουν στον κατασκευαστή τους για επιδιόρθωση, μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Στόχος του καταστήματος ΣΑΜΑΡΑΣ είναι να μην αποχωριστείτε τις συσκευές σας καθόλου.

Τεχνική υποστήριξη onSite

Παρέχουν στους πελάτες του καταστήματος τη δυνατότητα υποστήριξης στο χώρο τους. Με εξειδικευμένους τεχνικούς και την εγγύηση του καταστήματος ΣΑΜΑΡΑΣ, έρχονται στο χώρο σας και λύνουν οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει. Η OnSite υποστήριξη καλύπτει μεταξύ άλλων:

  • Τεχνική υποστήριξη υπολογιστή, περιφερειακών, δικτύου
  • Τεχνική υποστήριξη τηλεοράσεων, συστήματα λήψης-κεραιών
  • Τεχνική υποστήριξη και συντήριση κλιματιστικών
  • Τεχνική υποστήριξη λευκών συσκευών

1DAY support

Στόχος του καταστήματος ΣΑΜΑΡΑΣ είναι να μην μείνετε ούτε μια μέρα χωρίς τις αγαπημένες σας συσκευές. Ζητήστε την υποστήριξη μίας ημέρας και το κατάστημα θα κάνει ότι χρειαστεί για να δουλέψουν τα πάντα τέλεια μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ!!!

Αν δεν το έχετε λάβει υπόψη σας, παρακαλούμε συνυπολογίστε ότι σας μεταφέρουν οτιδήποτε αγοράσετε από το κατάστημα ΣΑΜΑΡΑΣ στο χώρο σας, το τοποθετούν και σας δίνουν τις πρώτες οδηγίες για το πως θα κάνετε όλα αυτά που θέλετε, εύκολα και γρήγορα.
(σημείωση: η δωρεάν τοποθέτηση δεν ισχύει για αγορές κλιματιστικών)

  • Σας παρέχεται και η δυνατότητα πληρωμής για όλες τις πιστωτικές κάρτες με έως 36 άτοκες δόσεις.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του καταστήματος http://samaras-electric.gr θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Σας προτείνουμε να δείτε τις προσφορές , τις οποίες ανανεώνουν ανα τακτά χρονικά διαστήματα, επιδιώκοντας να δώσουν στους πελάτες του καταστήματος, ένα νέο τρόπο αναζήτησης και αγοράς. Αυτό που δεν άλλαξαν, είναι η αξιοπιστία, η υποστήριξη
και η ποιότητα για την οποία τους εμπιστεύεστε και τους προτιμάτε.

 

Επικοινωνία

ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ 24 – ΚΟΡΙΝΘΟΣ
27410-25319,
22230 23185,

στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
samar123@otenet.gr
με Fax στο τηλέφωνο:
27410-85177

Home 21 Sport

fb: Samaras – Electric

openhours payments

 

‡

‡

‡

‡

samaras6

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

 

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

‡

 

‡

‡

samaras25

 

WebBanner_300x250