Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΡΗΣΤΟΥ

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια και μετ-εκπαιδευτικά σεμινάρια που οργανώνονται από διακεκριμένες επιστημονικές οργανώσεις (Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων κ.ά.), που στόχο έχουν την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευσή της.

Υπηρεσίες:

  • Το πρώτο ραντεβού με την διατροφολόγο ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ περιλαμβάνει τη λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, μέσα από τα οποία λαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ατόμου, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις διατροφικές του συνήθειες, τον τρόπο ζωής του (ωράριο εργασίας, φυσική δραστηριότητα κλπ). Επίσης ζητούνται πρόσφατες αιματολογικές εξετάσειςοι οποίες λαμβάνονται υπόψη στη σύσταση του διατροφικού προγράμματος.
  • Στη συνέχεια πραγματοποιείται μέτρηση σωματικού βάρουςκαθώς και μέτρηση περιφέρειας μέσης, ισχύων και βραχίονα.   Ακολουθεί η εκτίμηση του  σωματικού λίπους, της  άλιπης μάζας και της περιεκτικότητας νερού στο ανθρώπινο σώμα.  Εκτιμά επίσης τον μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας (RMR) και τις  ενεργειακές ανάγκες.
  • Τέλος συντάσσεται σε συνεργασία με τον πελάτη, το δικό του πρόγραμμα διατροφής,το οποίο λαμβάνει υπόψη όλα όσα έχουν αναφερθεί προηγούμενα.
  • Το πρόγραμμα διατροφής περιλαμβάνει τρόφιμα από όλες τις διατροφικές ομάδες, ακολουθεί πιστά το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής καθώς και των τελευταίων επιστημονικών συστάσεων.

Η Διαιτολόγος είναι στη διάθεση σας για να απαντήσει στα ερωτήματα σας

Δερβενακίων 25 – Κόρινθος

Τηλ. 27410 24360

FB:  Δήμητρα Χρήστου

15032055_10154081060203857_5412257433489171056_n

WebBanner_300x250