Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Για τους λάτρεις της θάλασσας και του ψαρέματος. elite-eshop   !

Το Elite  e-shop  δραστηριοποιείται πλήρως στον τομέα των ειδών αλιείας και κατάδυσης.
Μετά από  πολυετή εμπειρία  προσφέρει  τις γνώσεις του  , με σκοπό να καλύψει  τις ανάγκες σε είδη αλιείας και των ποιο απαιτητικών επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψαράδων.
Οι ανάγκες των πελατών  σε συνδυασμό  με την βαθιά  γνώση και εμπειρία των συνεργατών  του .elite-eshop.eu/ το καθιστά ως τον αξιόπιστο χώρο για τις  ανάγκες κάθε  αγοράς, στο είδος της αλιείας.

Κύριο μέλημα της εταιρείας  ο εφοδιασμός στους πελάτες της με  οικονομικά προϊόντα στην καλύτερη   ποιότητα.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα  του .elite-eshop.eu είναι ότι δεν επικεντρώνετε  μόνο στην πώληση , αλλά προσφέρει σωστές συμβουλές για όλα τα είδη ψαρέματος με το εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτει  λύνοντας κάθε απορία και του πιο αρχάριου καλοκαιρινού ψαρά. Όμως και για τους επαγγελματίες ψαράδες το elite-eshop.eu προσφέρετε ,για την μεγάλη γκάμα και ποικιλία των προϊόντων  του αλά κυρίως για την υπεύθυνη πληροφόρηση.

Επίσης λειτουργεί και κατάστημα στην οδό Κολιάτσου 79 στην Κόρινθο που εξυπηρετεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης. Εδώ θα βρείτε τα πάντα γύρω από τα είδη αλιείας, για τον πλήρη εξοπλισμό του ερασιτέχνη ψαρά, καλάμια για ψάρεμα, μηχανισμοί ψαρέματος, νήματα, πετονιές, τεχνητά δολώματα, μαλάγρες κ.α. εξοπλισμό για κάθε τεχνική ψαρέματος, βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ αλλά και από σκάφος όπως μολύβι φύλακα – jigging – συρτή βυθού – be game και βέβαια τους σύγχρoνους ηλεκτρικούς μηχανισμούς βαθιάς καθετής.

Επίσης θα βρείτε εξοπλισμό κατάδυσης όπως ‎Ψαροντούφεκα · ‎Μάσκες & Αναπνευστήρες · ‎Στολές Κατάδυσης· ‎Βατραχοπέδιλα κ.α. με πολλές επιλογές και όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Για πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 27410-72880 ή στείλτε μας email στο info@elite-eshop.eu

Κατάστημα: Κολιάτσου 79 Κόρινθος

10926836_10204818911906844_1476006739709898929_o

Αρχική » Spinning