Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα με ραγδαίες εξελίξεις – Ο Κυπραίος εκβιάζει την Μυρσίνη με φωτογραφίες

Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα με ραγδαίες εξελίξεις – Ο Κυπραίος εκβιάζει την Μυρσίνη με φωτογραφίες

Με ραγδαίες εξελίξεις θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα των “Άγριων Μελισσών” από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στις 22:00.

Η Θεοδοσία σοκαρισμένη από τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της, όταν η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της θα αλλάξει για ακόμη μια φορά τα δεδομένα. Η Ασημίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το “μωρό” της χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο. Ο Νέστορας με τη βοήθεια του Προύσαλη βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος. Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει απ΄τη “φυλακή” της. Η ανάγκη όμως να ξαναδεί το παιδί της θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα.

Ο Κυπραίος καταφέρνει να πάρει από τον γέροντα Νικόδημο τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την απιστία της Μυρσίνης και έπειτα την εκβιάζει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να το σκάσει από το Διαφάνι.

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλο το χωριό σε κλίμα χαράς και γλεντιού λόγω του ετήσιου καλοκαιρινού πανηγυριού τους. Το γιορτινό κλίμα όμως θα χαλάσει όταν εξαφανίζεται ο μικρός γιος του Τόλλια αλλά και από μια μεγάλη αποκάλυψη που θα αλλάξει τα πάντα. Η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε.

Πηγή: ONTIME

About Μαρία Νικολοπούλου