Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Άνοιξη 2019: Αυτά Είναι τα Χρώματα στα Μαλλιά που θα Δείτε Παντού Φέτος!

Άνοιξη 2019: Αυτά Είναι τα Χρώματα στα Μαλλιά που θα Δείτε Παντού Φέτος!

Ξανθό, καστανό ή κόκκινο; Υπάρχουν πολύ περισσότερες αποχρώσεις από αυτές τις 3 στον κόσμο και το 2019 είναι η χρονιά που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε μια από αυτές. Ο λόγος; Κάντε την αλλαγή που τόσα χρόνια νιώθετε ότι χρειάζεστε στα μαλλιά σας για να αλλάξει και η ζωή σας και το στιλ σας και να ανανεωθείτε. 

Οι αποχρώσεις που είναι στη μόδα φέτος είναι πολλές και εμείς θα σας δείξουμε τις top of the top. 

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

Baby Highlights Φέτος θα δείτε να ενώνονται σε ένα μόνο κεφάλι πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Προσθέστε στα ξανθά ή τα καστανά μαλλιά σας μερικές baby highlights για να τους δώσετε ένταση και ενδιαφέρον. 

Τα baby highlights είναι πολύ της μόδας φέτος.

Ξεθώριασμα Για όλους εσάς που αγαπάτε το ombre, αυτό είναι το στιλ που πρέπει να δοκιμάσετε. Το «fade out» είναι το νέο ombre απλά είναι πιο απαλό. Στην ουσία η ρίζα μένει σκούρα και οι άκρες ανοίγουν αρκετά. 

Το λεγόμενο “fade out” είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα trends.

Παστέλ αποχρώσεις Μήπως θέλετε πραγματικά να πειραματιστείτε; Μπορείτε να κάνετε απλά αυτό: Το πλατινέ ξανθό θα εξακολουθήσει να είναι στη μόδα και το 2019 και αποτελεί την τέλεια βάση για να δοκιμάσετε διάφορες παστέλ αποχρώσεις από πάνω. 

 

Αν είστε από τους τολμηρούς, δοκιμάστε μια από τις παστέλα αποχρώσεις.

Ροζ-χρυσό Από την Kylie Jenner ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων πράγμα που θα συνεχιστεί και το 2019. 

Η Kylie Jenner το τόλμησε. Εσείς;

Διακρητικές ανταύγιες Αν φοβάστε τι θα πει το αφεντικό δοκιμάστε να βάψετε πολύ μικρές τούφες από τα μαλλιά σας. Ροζ, λιλά, μεντί, μπλε και ό,τι άλλο εσείς θέλετε μπορείτε να το βάλετε στα μαλλιά σας. Αν το βάλετε με μέτρο, θα αρέσει. 

Αν δεν θέλετε να προκαλείτε, δοκιμάστε πολύ ψιλές ανταύγειες.

Σοκολατί-πορτοκαλί Σας αρέσει το χρώμα που έχετε στα μαλλιά σας αλλά θέλετε μια πολύ μικρή αλλαγή; Μπορείτε να δώσετε μια πορτοκαλοκόκκινη όψη στα καστανά μαλλιά σας δοκιμάζοντας μια απόχρωση σαν αυτή που φαίνεται στην εικόνα. 

 

Αυτό το καστανό που πορτοκαλίζει δείχνει απίστευτα στιλάτο.

Make-Up Beauty Bars

 ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΏ

spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου