Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Έτσι δεν θα Γλυστράει το Ριχτάρι σας με Τίποτα από τον Καναπέ!

Έτσι δεν θα Γλυστράει το Ριχτάρι σας με Τίποτα από τον Καναπέ!

Είναι πολλοί αυτοί που έχουν πρόβλημα με τα ριχτάρια των καναπέδων τους. Γλυστράνε συνεχώς και δεν θέλουν να μπαίνουν στη διαδικασία να τα φτιάχνουν όλη την ώρα. Η λύση είναι απλή και σας την έχουμε εδώ.

Οι λόγοι που σκεπάζουμε-καλύπτουμε τους καναπέδες μας με ριχτάρια είναι πολλοί. Άλλες φορές το κάνουμε για να μην τους λερώνουμε, άλλες για να τους αλλάξουμε την εικόνα και άλλες για να αλλάξουμε στιλ και εικόνα σε ολόκληρο το σαλόνι.

 

Το μόνιμο πρόβλημα, όμως, είναι ότι συνεχώς τα ριχτάρια γλυστράνε και φεύγουν από τη θέση τους με αποτέλεσμα να θέλουν φτιάξιμο τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα πράγμα που είναι αρκετά ενοχλητικό.

Μερικές καρφίτσες για υφάσματα μπορεί να δώσουν λύση στο πρόβλημά σας.

Αν θέλετε να κάθεστε στους καναπέδες σας όπως επιθυμείτε χωρίς να σκέφτεστε ότι μπορεί να χαλάσετε το ριχτάρι σας τότε σκεφτείτε την επιλογή των καρφιτσών για υφάσματα.

Καρφίτσες σαν αυτές μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις στρίβετε μέσα στο ριχτάρι και στο ύφασμα του καναπέ.

EPIPLA

   Δείτε  τα καταστήματα της Κορινθίας με τα καλύτερα Έπιπλα ( κλικ στην εικόνα)

Μια ακόμα πιο σταθερή λύση είναι καρφίτσες σαν κι αυτές που έχουν μεγαλύτερο όγκο από τις προηγούμενες.

Οι καρφίτσες για υφάσματα είναι ο μοναδικός τρόπος (αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία να ράψετε το ριχτάρι πάνω στον καναπέ) για να μένει το ριχτάρι σας στη θέση του.

Αν έχετε κατοικίδια καλό είναι να μην τους επιτρέπετε να κάθονται πάνω στους καναπέδες σας. Διαφορετικά τα ριχτάρια σας, ό,τι κι αν κάνετε, δεν πρόκειται ποτέ να μείνουν στη θέση τους.

Ριχτάρια θα βρείτε στο κατάστημα Λευκό stock haouse ( κλικ στην εικόνα)

ΛΕΥΚΟ STOCK HOUSE

Τέλος μια λύση που είναι αρκετά μπακαλίστικη αλλά χρησιμοποιούν πολλοί ιδιαίτερα στο εξωτερικό είναι η εξής: Πάρτε παλιά περιοδικάκαι χοντρά λάστιχα.

Ξεκινήστε παίρνοντας ένα περιοδικό, τυλίξτε το πολύ σφιχτά και στερεώστε το με ένα λάστιχο. Χώστε το περιοδικό πίσω από το ένα μαξιλάρι του καναπέ. Αν ο καναπές σας είναι τριθέσιος κάντε το ίδιο με ακόμα δύο περιοδικά τα οποία θα χώσετε πίσω από τα άλλα δύο μαξιλάρια του καναπέ. Με αυτόν τον τρόπο δεν φεύγει τουλάχιστον με τίποτα (ή σχεδόν με τίποτα) το πάνω μέρος του ριχταριού, αυτό που εφαρμόζετε πίσω από τα μαξιλάρια του καναπέ σας.

spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου