Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΩΡΑ!

webkorinthosΜΠΑΝΙΟ

Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις, τότε ίσως να πρέπει να γνωρίζεις τις κυριότερες τάσεις στην ανακαίνιση μπάνιου.

Λόγω των υδραυλικών, της υγρασίας και της καθημερινής χρήσης, συχνά το μπάνιο παρουσιάζει αρκετά λειτουργικά προβλήματα και χάνει γρήγορα την αισθητική του ως χώρος. Είτε πρόκειται για το κυρίως μπάνιο ή κάποιο WC, ο χώρος θα πρέπει να παραμένει καθαρός και όμορφος, καθώς εκτός των άλλων αποτελεί και τον «καθρέφτη» όλου του σπιτιού στα μάτια των καλεσμένων.

Δες από πού να ξεκινήσεις:

Το πάτωμα ως κεντρικό θέμα

Τραβώντας το βλέμμα στο πάτωμα αντί για τους τοίχους, δημιουργείται όχι μόνο ένα κομψό στυλ, αλλά φαίνεται ταυτόχρονα και ο χώρος μεγαλύτερος.

Με γεωμετρικά σχέδια σε πλακάκια και κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων, ή μοτίβα που να θυμίζουν ξύλο, μπορεί το μπάνιο σου να αποκτήσει μια όψη που θα σε χαλαρώνει και θα απολαμβάνεις για χρόνια.

Σωστός φωτισμός

Γνωρίζεις ήδη ότι με τον κατάλληλο φωτισμό μπορείς να αναδείξεις και την πιο “ξεχασμένη” γωνιά στο σπίτι σου.

Το ίδιο ισχύει και για το μπάνιο. Διάλεξε φωτισμό led που θα αναδείξει τα σημεία που θέλεις και θα κάνει το χώρο να μοιάζει περισσότερο με έναν τόπο χαλάρωσης παρά με “άλλο ένα μπάνιο”.

Μεγαλύτερες Ντουζιέρες SU5

Είναι η τάση με τη μεγαλύτερη επικράτηση τα τελευταία χρόνια. Στα αγγλικά αναφέρονται χαρακτηριστικά ως “Walk-in Showers” δηλαδή, οι ντουζιέρες που “μπαίνεις περπατώντας”.

Επικρατούν, αντικαθιστώντας τις κλασσικές μπανιέρες για πολλούς λόγους. Γιατί

  1. Ταιριάζουν στο σημερινό – γρήγορο – τρόπο ζωής και συντελλούν στην εξοικονόμηση νερού.
  2. Αποσκοπούν σε εξοικονόμηση χώρου, ιδιαίτερα χρήσιμο για μικρά μπάνια. Αν δε,  μιλάμε για ντουζιέρες με γυαλί ασφαλείας, τότε αυτόματα του προσδίδεται βάθος και καθαρότητα, κάνοντάς τον να φαίνεται μεγαλύτερος.
  3. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μεγαλύτερες ηλικίες, όταν η μετακίνηση μέσα και έξω από τη μπανιέρα, γίνεται πιο δύσκολη.
  4. Συμβάλλουν σε μία αίσθηση αναζωογόννησης και ευεξίας.
  5. Είναι διαχρονικές, λόγω του λιτού και μοντέρνου σχεδιασμού τους.

 

Σε κάθε περίπτωση, μην αμελείς τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την τσέπη σου. Για την ανακαίνιση μπάνιου, διάλεξε υλικά που εξοικονομούν ενέργεια. Κάνε μια επένδυση που θα αποσβεστεί σε λίγο χρονικό διάστημα και θα εξοικονομεί σε βάθος χρόνου.

Για πάνω από μισό αιώνα η Εταιρεία ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της φινέτσας στον χώρο των Ειδών Υγιεινής αλλά και στα έπιπλα κουζίνας, την θέρμανση και το δάπεδο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

About Μαρία Νικολοπούλου