Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτός ο καραγκιόζης είναι επικίνδυνος για την υγεία στον πλανήτη

Αυτός ο καραγκιόζης είναι επικίνδυνος για την υγεία στον πλανήτη

«Θα φύγω από το σπουδαίο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε τον Covid. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση Tραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια!».

Αυτά τα έγραψε ο τύπος που κατέχει τη σημαντικότερη θέση στον πλανήτη, τη σημαντικότερη θέση στον καπιταλιστικό κόσμο. Τα έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Τραμπ.

Είναι αυτός ο τύπος που αμφισβητούσε την πανδημία και καλούσε τους οπαδούς του στις συγκεντρώσεις να μην δίνουν και μεγάλη σημασία στον κορωνοϊό.

Είναι αυτός ο τύπος που πρότεινε μέχρι και χλωρίνη στους ανθρώπους, κατά του κορωνοϊού.

Είναι αυτός ο τύπος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό και γράφει «Μην φοβάστε τον Covid».

Είναι αυτός ο τύπος που ανακοινώνει ότι βγαίνει από το νοσοκομείο και παροτρύνει ο κορωνοϊός «να μην κυριαρχήσει στη ζωή» μας. Γιατί; Διότι «κάτω από τη διοίκηση Τραμπ» (αυτά τα γράφει ο ίδιος ο Τραμπ) έχουν αναπτυχθεί «μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις».

Αυτός ο τύπος υποβαθμίζει την πανδημία και «πουλάει» φάρμακα – «κάτω από τη διοίκηση» του ιδίου – την ώρα που κανένα εμβόλιο στον κόσμο δεν είναι έτοιμο.

Αυτός τύπος είναι πρόεδρος στη χώρα που θρηνεί πάνω από 200.000 νεκρούς από κορωνοϊό και λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο, μετά από νοσηλεία για κορωνοϊό, δηλώνει: «Νιώθω καλύτερα από ό,τι πριν 20 χρόνια».

Αυτός ο καραγκιόζης είναι επικίνδυνος για την υγεία στον πλανήτη. 

imerodromos.gr

About Μαρία Νικολοπούλου