Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Βάλτε Στοματικό Διάλυμα σε Λίγο Βαμβάκι και Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε με Αυτό!

webkorinthos.

Μπορείτε να κάνετε άπειρα πράγματα εντός και εκτός σπιτιού με λίγο στοματικό διάλυμα.

 • Πέρα, λοιπόν, από το να κρατάτε την αναπνοή σας φρέσκια και δροσερή, με λίγο στοματικό διάλυμα μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν τα πάντα.
 • Δείτε παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε.
 • Μπορείτε να κάνετε άπειρα πράγματα εντός και εκτός σπιτιού με λίγο στοματικό διάλυμα. Πέρα, λοιπόν, από το να κρατάτε την αναπνοή σας φρέσκια και δροσερή, με λίγο στοματικό διάλυμα μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν τα πάντα. Εξαφανίζει τη μυρωδιά κρεμμυδιού, σκόρδου και ψαριών από τα χέρια σας. Τρίψτε με λίγο στοματικό διάλυμα τα χέρια σας και αμέσως αυτά θα μοσχομυρίσουν. Σε ό,τι αφορά τα πόδια σας, ρίξτε λίγο διάλυμα σε μια πετσέτα και κάντε τους μασάζ με αυτήν. Έτσι θα είναι πάντα μυρωδάτα.

  Όλα τα νέα για την γυναίκα εδώ στο Ηλεκτρονικό Οδηγό webkorintos.gr

  Ανακουφίζει από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε λίγο στοματικό διάλυμα και περάστε την περιοχή που έχει πληγεί. Θα νώσετε αμέσως ανακουφισμένοι. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε αν έχετε κάποιο μώλωπα στο σώμα σας. Το στοματικό διάλυμα θα μειώσει την εμφάνισή του.

  στοματικό διάλυμα

  Αν σας έχει τελειώσει το αποσμητικό βάλτε στοματικό διάλυμα αντί γι’αυτό.

  Χρησιμοποιήστε το αντί για αποσμητικό. Αν σας έχει τελειώσει το αποσμητικό τότε με λίγο στοματικό διάλυμα θα σωθείτε. Ρίξτε λίγο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε το στις μασχάλες σας. Θα νιώσετε αμέσως αναζωογονημένοι.

  Αποτρέπει την εμφάνιση της πιτυρίδας. Πριν μπείτε για μπάνιο ρίξτε σε ένα βαποριζατέρ 1 μέρος νερό και 1 μέρος στοματικό διάλυμα. Αφού λούσετε τα μαλλιά σας κανονικά και τα ξεβγάλετε, απλώστε το μείγμα σε όλο το κεφάλι σας. Αφήστε το να “κάτσει” για μερικά λεπτά και έπειτα ξεπλύντε τα κανονικά.

  Για να εξαφανίσετε τις ενοχλητικές ψείρες από το κεφάλι του παιδιού σας αρκεί να κάνετε το εξής: Ρίξτε στοματικό διάλυμα στα μαλλιά του, βάλτε του και ένα σκουφάκι και αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά. Έπειτα ξεπλύντε κανονικά τα μαλλιά του παιδιού σας με μπόλικο νερό.

  στοματικό διάλυμα

  Το στοματικό διάλυμα είναι ιδανικό και για την απολύμανση της οδοντόβουρτσάς σας.

  Αν κάποια στιγμή σας πέσει κάτω ή και μέσα στον νιπτήρα η οδοντόβουρτσά σας τότε δεν έχετε παρά να γεμίσετε ένα φλιτζάνι με στοματικό διάλυμα και να αφήσετε την οδοντόβουρτσά σας μέσα σε αυτό για μερικά λεπτά ή και για μια ολόκληρη μέρα. Έπειτα ξεπλύντε με ζεστό νερό και η οδοντόβουρτσά σας είναι και πάλι έτοιμη για χρήση.

  Μια πολύ καλή ιδέα για να καθαρίζετε τα πλακάκια του μπάνιου σας είναι να αναμείξετε 1 φλ. νερό με 1/2 φλ. στοματικό διάλυμα και να τρίψετε με το μείγμα τα πλακάκια σας.

  στοματικό διάλυμα

  Για να διατηρήσετε φρέσκα τα λουλούδια σας για πολύ περισσότερο χρησιμοποιείστε στοματικό διάλυμα.

  Για να είναι φρεσκα τα λουλούδια σας για πολύ περισσότερο βάλτε τα κανονικά στο νερό. Έπειτα ρίξτε 3 κ.σ. στοματικό διάλυμα μέσα στο βάζο. Το διάλυμα θα κάνει τα λουλούδια σας να διαρκέσουν πολύ περισσότερο.

 • πηγή

 

About Μαρία Νικολοπούλου