Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΒΕΛΟ: Παραέγινε το κακό -Αθίγγανοι λήστεψαν αγρότη μέσα στο κτήμα του!

ΒΕΛΟ: Παραέγινε το κακό -Αθίγγανοι λήστεψαν αγρότη μέσα στο κτήμα του!

Συνέβη πριν λίγες μέρες σε αγρότη ο οποίος πραγματοποιούσε εργασίες στο αγρόκτημά του στην περιοχή Γιουρούτσι στο Βέλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην korinthiannews.gr από συγγενείς του θύματος, ο αγρότης τη στιγμή που εκτελούσε τις εργασίες βλέπει ένα αυτοκίνητο με αθίγγανους να σταθμεύον κοντά στο όχημά του. Τον πλησίασαν και τον απείλησαν να τους δώσει ότι χρήματα είχε πάνω του. Του πήραν τελικά 40 ευρώ που είχε μαζί του.

Στη συνέχεια οι αθίγγανοι μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και έφυγαν …σαν κύριοι προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο αγρότης ανέφερε στην αστυνομία την ληστεία.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Οι πολίτες- αγρότες είναι έρμαια των αθίγγανων που εδώ και πολύ καιρό δρουν ανεξέλεγκτα σε όλη την Κορινθία. Κλέβουν από τους πασσάλους από τα κτήματα μέχρι και ολόκληρους στύλους του ΟΤΕ!

Οι κάτοικοι ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ασφαλείς! …Τι γίνεται με τα μέτρα αστυνόμευσης; Είναι ευχαριστημένοι στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας; Είναι ευχαριστημένος ο αστυνομικός διευθυντής Χ. Τετράδης με την αστυνόμευση που παρέχουν στους πολίτες;

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ληφθούν δραστικά μέτρα; Δεν μπορούμε να βλέπουμε να συμβαίνουν αυτά τα σοβαρά περιστατικά σε όλη την Κορινθία και να έρχονται συνεχώς ολόκληρα αστυνομικά δελτία τύπου που να αναφέρουν για συλλήψεις νεαρών για ένα τσιγαριλίκι ή για λίγο χασίς!

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου