Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δίκτυο δημόσιου φωτισμού: Ανακοίνωση Βασίλη Νανόπουλου μετά την σύσσωμη στάση της αντιπολίτευσης

Δίκτυο δημόσιου φωτισμού: Ανακοίνωση Βασίλη Νανόπουλου μετά την σύσσωμη  στάση της αντιπολίτευσης

 

 Ο  Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος προέβη  στην παρακάτω ανακοίνωση:

Θα φέρουμε περισσότερο φως στην Κόρινθο παρά την κωλυσιεργία της αντιπολίτευσης στο δήμο

«Χθες αναβλήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επειδή απουσίασε η αντιπολίτευση και δεν υπήρξε απαρτία . Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα .

Πρόσχημα για την απουσία ήταν η μη γραπτή εισήγηση στο θέμα του φωτισμού όπου διευκρινήσεις σε 2-3 σημεία ζήτησε η τεχνική υπηρεσία και φυσικά δεν μπορούσε να δοθεί εισήγηση .

Η προεκλογική υπόσχεση για περισσότερο φως θα υλοποιηθεί από τη δημοτική μας αρχή παρά την κωλυσιεργία της αντιπολίτευσης στο δήμο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να είναι παρόντες στα δημοτικά συμβούλια και να παίρνουν θέση στα ζητήματα του δήμου , για αυτό ψηφίστηκαν από τους δημότες.»

 Η ανακοίνωση προέκυψε μετά την σύσσωμη  στάση της αντιπολίτευσης,   σχετικά με το υπέρογκο ποσόν πολλών εκατομμυρίων που θα κοστίσει  το νέο δίκτυο δημόσιου φωτισμού στο δήμο Κορινθίων.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι δημοτική σύμβουλοι σύμφωνα με τους ίδιους ,κλήθηκαν να παραστούν στο συμβούλιο γνωρίζοντας όλα τα θέματα , δίχως να γνωρίζουν όμως και το επίμαχο θέμα στο οποίο αναγραφόταν μόνο ο τίτλος του άρθρου.

About Μαρία Νικολοπούλου