Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Διέκοψε συναυλία στο Λουτράκι η Νατάσα Μποφίλιου: Δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε

Διέκοψε συναυλία στο Λουτράκι η Νατάσα Μποφίλιου: Δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε

Μια αδιαθεσία ανάγκασε τη Νατάσα Μποφίλιου να διακόψει τη συναυλία της, το βράδυ του Σαββάτου (26.08.2023), στο Λουτράκι.

Από την έναρξη της συναυλίας, η Νατάσα Μποφίλιου είχε ενημερώσει το κοινό που πήγε να τη δει στο Λουτράκι ότι είχε υψηλό πυρετό. Αλλά προσπάθησε να “βγάλει” το πρόγραμμά της.

Σε κάποια στιγμή, έδωσε τη σκυτάλη στον Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και λίγο αργότερα η Νατάσα Μποφίλιου επέστρεψε στη σκηνή για να ανακοινώσει τη διακοπή της συναυλίας.

«Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπάω πολύ και τιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές σας και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγνώμη αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας.

Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε κλείνοντας η Νατάσα Μποφίλιου αποχωρώντας από τη σκηνή.

newsit.gr

About Μαρία Νικολοπούλου