Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Διαμαρτυρία αγροτών και κατοίκων για το φράγμα του Ασωπού Κορινθίας: Η Κορινθία Διψά και το Φράγμα του Ασωπού αγνοείται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαρτυρία αγροτών και κατοίκων για το φράγμα του Ασωπού Κορινθίας: Η Κορινθία Διψά και το Φράγμα του Ασωπού αγνοείται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κείμενο διαμαρτυρίας:

Το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό έργο στην νεότερη ιστορία της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ένα έργο ζωτικής σημασίας και ελπιδοφόρο για την υδροδότηση τόσο των καλλιεργειών όσο και των κατοίκων πλέον της Κορινθίας.
Ένα έργο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “παιχνίδι” στα χέρια των κ. υπευθύνων καθώς και των εκάστοτε ανάδοχων αυτού, από την χρονική στιγμή που δημοπρατήθηκε, 2008.

Η Κορινθία, λοιπόν, μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από την αδυσώπητη λειψυδρία η οποία εντείνεται όπως είναι κατανοητό περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το φράγμα έρχεται να λύσει οριστικά αυτό το τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας και καλλιέργειας των Κορινθίων, όμως οι αλλεπάλληλες διακοπές των έργων με την τελευταία να αρχίζει και να σταματά οριστικά τον ίδιο μήνα (Νοέμβριος 2022) θα δώσει την χαριστική βολή στους αγρότες.

Η ΚΟΡΙΝΘΊΑ ΔΙΨΆ!!
Ποιος από τους υπεύθυνους θα μπορέσει να εγγυηθεί ότι πλέον οι αγρότες θα μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα κτήματα τους? Να έχουν νερό στις Βρύσες των σπιτιών τους?
Ποιος επιτέλους θα αναλάβει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει αυτό το έργο για την Σωτηρία του τόπου?

Εν έτη 2023 βρισκόμαστε να μιλάμε για ένα θέμα αυτονόητο, για ένα θέμα που αφορά ένα ελεύθερο αγαθό, το νερό που στην Κορινθία φαντάζει ουτοπία!.

.logotypos.gr

About Μαρία Νικολοπούλου