Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Διώξε χρόνια από τον λαιμό με τρία υλικά που έχεις στο συρτάρι!

Διώξε χρόνια από τον λαιμό με τρία υλικά που έχεις στο συρτάρι!

Ο λαιμός δείχνει την ηλικία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι σπαταλήσετε ένα λεπτό την ημέρα για να αφαιρέσετε τις λεπτές ρυτίδες στο λαιμό και το στήθος και να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη.

Ο λαιμός μιας γυναίκας έχει ονομαστεί “δεύτερο πρόσωπο” και έχει την τάση να γερνάει πιο γρήγορα. Χρειάζεται την ίδια φροντίδα με το πρόσωπο, ίσως και περισσότερη.

Με την προχωρημένη ηλικία ενός ατόμου ή με λανθασμένη στάση του σώματος, αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες του λαιμού. Μόλις οι μύες του δέρματος του αυχένα ξεκινήσουν να κρεμάνε ολόκληρο το πρόσωπο φαίνεται μεγαλύτερο από την πραγματική του ηλικία.

 

Make-Up Beauty Bars

Το σμήγμα (λίπος του δέρματος) και οι ιδρωτοποιείς αδένες στο λαιμό είναι μόνο το 1/3 εκείνα που βρίσκονται στο πρόσωπο. Ο λαιμός έχει επίσης πολύ λιγότερο κολλαγόνο από το πρόσωπο. Επομένως, είναι εύκολο να υποβληθεί σε αφυδάτωση, τραχύτητα, έλλειψη λάμψης, χαλάρωση και εμφάνιση λεπτών ρυτίδων. Μην ανησυχείτε, υπάρχει ένας τρόπος για να αφαιρέσετε τις ρυτίδες του λαιμού και τις ρυτίδες στο στήθος. Ιδού η σπιτική συνταγή:

Συστατικά:
– Ελαιόλαδο 10 ml
– 3 κάψουλες βιταμίνης Ε
– βαζελίνη 3 g

Μέθοδος:

  1. Αναμίξτε όλα τα υλικά και βάλτε τα σε ένα μπολ.
    2. Ζεσταίνετε το μπολ με το περιεχόμενο πάνω από το νερό σε μια κατσαρόλα.
    3. Ψύξτε το περιεχόμενο και ρίξτε το μέσα σε ένα καθαρό δοχείο για ασφαλή φύλαξη.
    4. Κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, χρησιμοποιήστε το για να τρίψετε απαλά το λαιμό. Δεν χρειάζεται καθαρισμός πριν πάτε για ύπνο. Κάνετε αυτό με συνέπεια κάθε βράδυ.

Μετά από 2 μήνες, θα ανακαλύψετε ότι ο λαιμός σας φαίνεται 10 χρόνια νεότερος.

 

Πηγή: womantoc.gr

About Μαρία Νικολοπούλου