Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΕΤΣΙ θα κάνεις τη σχέση σας καλύτερη (σε λιγότερο από 5 λεπτά)

 

webkorinthos.

7 τρικ που υπόσχονται ότι θα αποτρέψουν τις συγκρούσεις και θα ανάψουν τη φλόγα ξανά!

Η αγάπη κρίνεται στις λεπτομέρειες -όπως και πολλά άλλα πράγματα! Από τις στατιστικές φαίνεται ότι είναι οι μικρές, διάφορες καθημερινές καταστάσεις που συντηρούν ή διαλύουν μια μακροχρόνια σχέση: το να συνεχίζεις να διασκεδάζεις με το σύντροφό σου, να επικοινωνείς μαζί του και, φυσικά, να τον νοιάζεσαι. Το ίδιο υποστηρίζουν πολλοί ειδικοί σύμβουλοι, ψυχολόγοι, αλλά και ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.

Οπότε, ετοιμάσαμε για σένα μια λίστα από επτά σωτήρια για τη σχέση σου μυστικά επιβίωσης.

ΑΠΌΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΔΩ

webkorinthos. 1

Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί: Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Personality and Social Psychology, τα ζευγάρια που απολαμβάνουν να πίνουν μαζί, αισθάνονται πιο δεμένα κι αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα στη σχέση τους σε σύγκριση με τα ζευγάρια που δεν πίνουν καθόλου ή πίνουν μόνο με τις παρέες τους. Για την ιστορία, ένα έως τρία ποτήρια αρκούν για να έρθετε πιο κοντά.

Βγάλ’ τα από πάνω σου: Το να υποκρίνεσαι ότι, πάντα, όλα πηγαίνουν τέλεια, είναι εξαιρετικά καταστρεπτικό για μια σχέση, επισημαίνουν οι ειδικοί σχέσεων. Οπότε, γκρίνιαξε του για οτιδήποτε σε ενοχλεί: το αφεντικό σου, τη μαμά σου, την κολλητή σου. Επειδή μοιράζεστε τα συναισθήματά σας, θα αισθανθείτε αμέσως ότι έρχεστε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

Πλύνε του το αυτοκίνητο: Ή τα σκουπίδια ή πήγαινε σούπερ μάρκετ και, γενικά, ασχολήσου με ό,τι αποτελεί συνήθως δουλειά του. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις τι προσφέρει ο σύντροφός σου. Και βέβαια, ακόμα και η ελάχιστη προσφορά μπορεί να σε ανταμείψει με μια τεράστια αγκαλιά.

Φτιάξε του καφέ: Πρόκειται για μια μικρή αλλά σούπερ τρυφερή χειρονομία, που σίγουρα θα εκτιμήσει και σύντομα θα θελήσει να ανταποδώσει.

Κάντε.. μπάνιο: Δεν παίζει κανένα ρόλο πόσο πολυάσχολοι είστε! Κάθε ζευγάρι μπορεί να ξεκλέψει 5 λεπτά για να μοιραστεί το ντους, χωρίς απαραίτητα να ‘χετε στο νου σας ή να περιμένετε ότι θα προκύψει κάτι πιο… καυτό.

Ανταλλάξτε ένα παθιασμένο φιλί: Ή κι ένα προκλητικό χάδι σε δημόσιο χώρο. Θυμάσαι πόσο διεγερτικό ήταν το PDA όταν το έκανες στο Γυμνάσιο; Μεγαλώνοντας, είναι ακόμα περισσότερο.

Πες του το τελευταίο σέξι όνειρο που είδες: Το μυαλό είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό «φίλτρο». Από τη στιγμή που κάνεις έρωτα με τον ίδιο άνθρωπο χιλιάδες φορές, εναπόκειται κυρίως στην πνευματική σπίθα του για να σε ανάψει

allyou.gr

About Μαρία Νικολοπούλου