Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η νέα Τάση στα Μαλλιά Λέγεται Shug και θα Κυριαρχήσει Όλο το 2017

webkorinthos.gr

Αυτός ο χειμώνας αναμένεται να είναι εντυπωσιακός στη μόδα και το styling και υπάρχει ένα νέο κούρεμα που αναμένεται να κυριαρχήσει μέσα στο 2017. Η νέα αυτή τάση στα μαλλιά oνομάζεται «shug». Το shug έχει συνδεθεί με τη δεκαετία του 70, αλλά ο Μικ Τζάγκερ δεν έχει καμία σχέση με την ανανεωμένη εκδοχή του που βλέπουμε σε διάσημα πρόσωπα όπως οι Chloë Grace Moretz, Amber Heard, και Taylor Swift.

thehomeissue_taylorswift-620x354

Η νέα τάση μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά και διαφορετικά μήκη, συνήθως όμως είναι πάνω από τους ώμους. Περιλαμβάνει φιλάρισμα γύρω από το σχήμα του προσώπου και φράντζα χωρισμένη στη μέση, μπορεί όμως να λειτουργήσει και με κανονική φράντζα.

Η νέα τάση μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά και διαφορετικά μήκη, συνήθως όμως είναι πάνω από τους ώμους.

BEVERLY HILLS, CA - DECEMBER 04: Actress Chloe Grace Moretz attends the TrevorLIVE Los Angeles 2016 fundraiser at The Beverly Hilton Hotel on December 4, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)

BEVERLY HILLS, CA – DECEMBER 04: Actress Chloe Grace Moretz attends the TrevorLIVE Los Angeles 2016 fundraiser at The Beverly Hilton Hotel on December 4, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)

Το νέο αυτό στιλ αναβιώνει λόγω της συνεχούς επιρροής που φαίνεται να έχει η δεκαετία του ’70 στη μόδα και στο στυλ. Το shug φαίνεται να είναι η κατάλληλη επιλογή για όσες γυναίκες έχουν χοντρή τρίχα και προσπαθούν να χάσουν λίγο από το βάρος των μαλλιών τους που κάνει το styling δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο δεν περιορίζεται μόνο στον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.

Το σχήμα του προσώπου παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο. Αν έχετε στενό πρόσωπο, μην αφήσετε την φράντζα να το κλείσει. Χωρίστε τη στη μέση και ανοίξτε τη για να κάνετε το πρόσωπό σας ορατό και να το τοποθετήσετε στο επίκεντρο. Αν το πρόσωπό σας είναι φαρδύ, διατηρήστε τη φράντζα και τα τσουλούφια και διαχωρίστε τα από το φιλάρισμα για να δημιουργήσετε την οφθαλμαπάτη ότι το πρόσωπό σας είναι πιο λεπτό.

BEVERLY HILLS, CA - MAY 10: Honoree Taylor Swift attends the 64th Annual BMI Pop Awards at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on May 10, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)

BEVERLY HILLS, CA – MAY 10: Honoree Taylor Swift attends the 64th Annual BMI Pop Awards at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on May 10, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)

Σε ό,τι αφορά την καθημερινή περιποίηση, είναι όσο εύκολη φαίνεται. Πρόκειται για ένα κούρεμα που επιδέχεται να είναι ελαφρώς ατημέλητο. Αποφύγετε το πιστολάκι για να επιμηκύνετε τη ζωή του και χρησιμοποιήστε σιλικόνη ή κάποιο έλαιο για να επιμεληθείτε το styling

Στο webkorinthos θα βρείτε τα σύγχρονα  κομμωτήρια της Κορινθίας για να περιποιηθούν τα μαλλιά σας με τον καλύτερο τρόπο εδώ

πηγή

 

About Μαρία Νικολοπούλου