Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η νέα τεχνική των διαρρηκτών που τρομοκρατεί – Πώς να την αποφύγετε

Η νέα τεχνική των διαρρηκτών που τρομοκρατεί – Πώς να την αποφύγετε

Μια κάμερα ασφαλείας στο Μπράντφορντ του Λονδίνου κατέγραψε δύο διαρρήκτες να καίνε την κλειδαριά ενός σπιτιού με πυρσό, να την ανοίγουν πανεύκολα και να εισβάλλουν στο σπίτι, χωρίς να τους καταλάβει κανένας.

Οι συγκεκριμένοι, αφού έκλεψαν ότι βρήκαν, πήραν και τα κλειδιά του Audi του ιδιοκτήτη, αξίας 30.000 δολαρίων και έφυγαν ανενόχλητοι. Οι αρχές τους αναζητούν ακόμη, οι οποίες επισήμαναν ότι αυτή η τεχνική διάρρηξης γίνεται πλέον «μόδα» στη χώρα. Στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου έχουν αναφερθεί δεκάδες τέτοια περιστατικά.

Η σκέψη των αρχών μέχρι στιγμής είναι ότι οι δράστες αναζητούν κατοικίες με παραδοσιακές πόρτες ασφαλείας PVC, γιατί καταφέρνουν να λιώσουν τις κλειδαριές με τη φωτιά και να εισβάλλουν. Oπότε, η μόνη λύση να αποφευχθεί είναι… η αλλαγή πόρτας, αγορά που κοστίζει.

Με αυτή τη μέθοδο σβήνονται και τα ίχνη των δραστών. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Audi, οι αρχές δεν κατάφεραν και πιθανώς δεν θα καταφέρουν να βρουν στοιχεία τους, καθώς η κλειδαριά ήταν λιωμένοι. Τα είχαν σκεφτεί όλα.

«Είμαι τυχερός που δεν κινδύνευσε η ζωή μου. Αυτό το αυτοκίνητο ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα αγοράσει ποτέ στη ζωή μου», εξηγεί στη Mirror

house-2595677_960_720

Σπίτι στην Κορινθία

 

 

 

SKG LIFE

About Μαρία Νικολοπούλου