Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιδιοκτήτες ετοιμάζουν ομαδικές αγωγές για τα μειωμένα ενοίκια

Ιδιοκτήτες ετοιμάζουν ομαδικές αγωγές για τα μειωμένα ενοίκια

Τη γνωστή μέθοδο των ομαδικών αγωγών ιδιοκτητών ακινήτων ακολουθούν μεγάλα δικηγορικά γραφεία σε όλη τη χώρα σχετικά με τα μειωμένα ενοίκια που λόγω πανδημίας καταβάλλουν ενοικιαστές με κρατική εντολή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Π. Στάθη στο capital.gr, πρόκειται για μια κίνηση η οποία , ανεξάρτητα από την αναγνωρισμένη οικονομική ζημία που υπόκεινται (όπως όμως όλοι οι Έλληνες πολίτες λόγω της πανδημικής κρίσης) εγείρει και κοινωνικά ζητήματα καθώς βρισκόμαστε μεσούσης μιας πρωτοφανούς κρίσης, με τους ενοικιαστές επίσης να έχουν υποστεί οικονομική αφαίμαξη και το κράτος προσπαθεί να αποζημιώσει όλες τις πλευρές.

Οι αγωγές θα στρέφονται προφανώς κατά του Υπουργείου Οικονομικών και προετοιμάζονται από το αποκαλούμενο “Κίνημα Ιδιοκτητών Ακινήτων” για το ζήτημα των μειωμένων ενοικίων, στο πλαίσιο των οικονομικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση λόγω κορονοϊού.

50 ευρώ

Μάλιστα στην ανακοίνωση – κάλεσμα της εν λόγω διαδικτυακής ομάδας στο Facebook, η οποία μετρά περισσότερα από 2 χιλ. μέλη, αναφέρεται: “Η αναλγησία και η εμμονή σε ένα αντισυνταγματικό μέτρο και ο εμπαιγμός των ιδιοκτητών εκμισθωμένων ακινήτων συνεχίζεται και χωρίς να ντρέπονται μηδενίζουν το εισόδημα Ελλήνων χωρίς να λένε ημερομηνία επιστροφής έστω του 80%. Έχουμε εξαντλήσει όλα τα μέσα. Όσο και αν προσπαθήσαμε κανένα κόμμα δεν μας στήριξε, ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση.

About Μαρία Νικολοπούλου