Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιωάννης Αλεξόπουλος :Υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές με τον Δημήτρη Ραψωματώτη

aaΙωάννης Αλεξόπουλος 

Ιδιοκτήτης καταστήματος χαλιών

Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα

Ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός αλλά και αθλητής, είναι λάτρης της προσήλωσης και της τακτοποίησης. Φύσει δημιουργικός, όπως ο ίδιος δηλώνει, ο Γιάννης Αλεξόπουλος έκανε το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα με συμπαραστάτη τον πατέρα του, το 1997.

Η ALEX CARPET γεννήθηκε με τη φιλοσοφία της εξυπηρέτησης με φιλικό χαρακτήρα, την ποιότητα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές. Το 2002 η καλή δουλειά επιβραβεύτηκε, αφού η ALEX CARPET έγινε η επίσημη αντιπρόσωπος της ANATOLIA, της MEKKA και του ΜΑΡΑΘΩΝ, από τα Brands στην Ελλάδα .

Με άριστη τεχνογνωσία και διαρκή ενημέρωση στην παραγωγή και ποιότητα του χαλιού, ο Γιάννης Αλεξόπουλος οδηγεί από το 2005 την επιχείρηση σε δρόμους ανάπτυξης, εντάσσοντας στα προϊόντα της τη μοκέτα, το δάπεδο, το πάτωμα, τις περσίδες, την ταπετσαρία, τα είδη εξοχής. Τούτο έχει σαν αποτέλεσμα την ένταξη μεγάλων εταιριών στο πελατολόγιό της, ενώ θεαματική ώθηση παρέχει και το e- shop της εταιρίας από το 2014. Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αλεξόπουλος ασχολείται και με το Marketing, θεωρώντας πως αποτελεί την επιχείρησή του 21ου αιώνα!

Ο Γιάννης Αλεξόπουλος είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες, ενός έτους και έξι μηνών. Στις μεγάλες του αγάπες, πλην της οικογένειας και της δουλειάς του, συγκαταλέγεται ο αθλητισμός με τον οποίο ασχολήθηκε από 8 ετών φτάνοντας να παίξει στην Εθνική Ελλάδος (κλιμάκια κάτω των 15 ετών) και την Α2 Εθνική Κατηγορία με την ομάδα του Παπάγου, αλλά και ο Πολιτισμός, αφού είναι σήμερα Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο των Αρκάδων της Κορινθίας.

Στο Επιμελητήριο Κορινθίας κατέρχεται για πρώτη φορά, και εφαλτήριο ήταν η συνάντησή του με τον Επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» Δημήτρη Ραψωματιώτη. «Μου έκαναν εντύπωση οι απόψεις του κ. Ραψωματιώτη.

Είναι η ώρα ν’ αναλάβουν άνθρωποι οι οποίοι επιχειρούν στην κοινωνία και γνωρίζουν τις ανάγκες των ανθρώπων που επιχειρούν. Ήρθε η ώρα ν’ αναλάβουν άνθρωποι στην Κορινθία που μπορούν ν’ αφουγκραστούν τα προβλήματα των επιχειρηματιών με ανθρώπινο πρόσωπο πάνω απ’ όλα. Όχι άλλος επιχειρηματίας – έμπορος μόνος του! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Η Πρώτη news του εύχεται καλή τύχη!

πηγή Πρώτη news

About Μαρία Νικολοπούλου