Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κάνετε το Σαλόνι σας να Δείχνει Ακριβό!

webkoerinthos.gr

 • Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία και σίγουρα όχι την πολυτέλεια. Υπάρχουν απλά καθημερινά πράγματα που αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά μπορείτε να αναβαθμίσετε τον προσωπικό σας χώρο.
 • Αντικείμενα που αν τα τοποθετήσετε στην κατάλληλη θέση θα δώσουν αέρα πολυτέλειας.
 • ν σας αρέσει ο αέρας του ακριβού και της πολυτέλειας στο σπίτι σας αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να το υποστηρίξετε σας παρουσιάζουμε τρόπους σύμφωνα με τους οποίους θα κάνετε το σαλόνι σας να μοιάζει σα να ξεπήδησε απόσελίδα περιοδικού διακόσμησης.
 • ΣΤΟ ANNE MARIE ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΥΠΡΟΧΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

  Βάλτε πρασινάδα Ορίστε μια γωνία στο σαλόνι σας με φυτά εσωτερικού χώρου διαφόρων χρωμάτων και ειδών. Διαφορετικά είδη φυτών και σε διαφορετικές κομψές γλάστρες που θα ταιριάζουν στο χώρο δίνοντας με εναλλακτικό τρόπο αέρα πολυτέλειας.

  Εναλλακτικός τρόπος και πάνω απ’ όλα οικονομικός για αναβαθμίσετε το καθιστικό σας.

  Εναλλακτικός τρόπος και πάνω απ’ όλα οικονομικός για να αναβαθμίσετε το καθιστικό σας.

  ΣΤΟ  EZ DESIGN – ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

  Κατασκευάστε ένα ψεύτικο τζάκι Τις περισσότερες φορές το «φαίνεστε» είναι πιο εντυπωσιακό από το «είναι» πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διακόσμηση. Μη χάνετε χρόνο και δημιουργήστε ένα διακοσμητικό τζάκι στο σαλόνι σας. Σαφώς το οικονομικό κομμάτι δε θα έχει καμία σχέση με το κόστος ενός κανονικού τζακιού αλλά το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν το ίδιο. Η πολυτέλεια στο σαλόνι σας! Το τζάκι θα μοιάζει αληθινό ιδιαίτερα αν το επενδύσετε με μάρμαρο ή πλακάκια σε διάφορα μοτίβα.

  Μπορεί να μην είναι λειτουργικό ωστόσο δίνει σίγουρα αέρα πολυτέλειας.

   Iδέες για έπιπλα  εδώ

  Μπορεί να μην είναι λειτουργικό ωστόσο δίνει σίγουρα αέρα πολυτέλειας.

  Βάλτε καθρέφτη στο σαλόνι σας Ο καθρέφτης αποτελεί ένα μοναδικό αντικείμενο πολυτέλειας που μπορεί κάποιος να βάλει στο σαλόνι του. Προτιμήστε να τοποθετήσετε τον καθρέφτη σας κοντά σ’ ένα παράθυρο έτσι ώστε να ακτινοβολεί ακόμα περισσότερο το φυσικό φως σε όλο το υπόλοιπο δωμάτιο. Μην ξεχνάτε πως ο καθρέφτης θα προσθέτει αρκετά τετραγωνικά στο χώρο και θα κάνει το καθιστικό σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

 • Επίσης  μπορείτε να τον τοποθετήσετε και πάνω από τζάκι .
 • thehomeissue_tzaki06

   

  Διακόσμηση με μαύρο και λευκό Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα μίνιμαλ σαλόνι σε αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου. Ο αρμονικός συνδυασμός των αντιθέσεων εκκρίνει μια νότα πολυτέλειας που εντυπωσιάζει και τους δύσκολους φίλους σας. Επιλέγοντας τέτοιου είδους αποχρώσεις κρύβετε εντέχνως και την ακαταστασία του χώρου.

  Ο πάντα απλός και διαχρονικός συνδυασμός του λευκού και του μαύρου δίνει εκ φύσεως την πολυτέλεια που θέλετε.

  Ο πάντα απλός και διαχρονικός συνδυασμός του λευκού και του μαύρου δίνει εκ φύσεως την πολυτέλεια που θέλετε.

  Δημιουργήστε ένα σημείο που σας αντιπροσωπεύει Επιλέξτε μια γωνιά του καθιστικού σας και τοποθετήστε εκεί αντικείμενα της αρεσκείας σας που είτε σας έχουν κάνει δώρο είτε έχετε αγοράσει από τα ταξίδια σας. Στη προσωπική αυτή γωνιά δεν υπάρχουν κανόνες μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε χωρίς περιορισμούς.

  Σε αυτή τη γωνιά είστε ελεύθεροι να τοποθετήσετε ό,τι επιθυμείτε. Από αναμνηστικά δωράκια μέχρι αντικείμενα συναισθηματικής αξίας.

  Σε αυτή τη γωνιά είστε ελεύθεροι να τοποθετήσετε ό,τι επιθυμείτε. Από αναμνηστικά δωράκια μέχρι αντικείμενα συναισθηματικής αξίας.

  Ανακαινίστε οτιδήποτε παλιό Αν έχετε παλιά έπιπλα από τη γιαγιά σας ως προίκα και δεν ξέρετε πώς να τα αξιοποιήσετε ήρθε η ώρα! Αν για παράδειγμα μια συρταριέρα σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον δεν έχετε παρά να βάλετε τις διορθωτικές σας πινελιές και να την τοποθετήσετε στο σαλόνι σας. Το πάντρεμα του κλασικού με το μοντέρνο θα δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στο σαλόνι σας. Για ακόμα περισσότερο στιλ προσθέστε πάνω ένα καθρέφτη ή ένα έργο τέχνης.

  Να που η παλιά συρταριέρα της γιαγιάς έπιασε τόπο και το σίγουρο είναι πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

  Να που η παλιά ραφιέρα της γιαγιάς έπιασε τόπο και το σίγουρο είναι πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

   

  Κάτι νέο Με μία και μόνο αλλαγή ο χώρος σας μπορεί να δείχνει διαφορετικός. Δε χρειάζεται να κάνετε ριζικές αλλαγές για να κάνετε το χώρο του καθιστικού σας να ξεχωρίζει. Επενδύστε σ’ ένα βασικό κομμάτι και κινηθείτε διακοσμητικά βάση αυτού. Το αντικείμενο μπορεί να είναι ένα φωτιστικό δαπέδου, μια υφασμάτινη πολυθρόνα και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να προκαλέσει εντύπωση.

  Πάντα μια «είσοδος» ενός νέου αντικειμένου στο χώρο μας κερδίζει τα βλέμματα πόσο μάλλον αν αυτό είναι καλαίσθητο και διαχρονικό.

  Πάντα μια «είσοδος» ενός νέου αντικειμένου στο χώρο μας, κερδίζει τα βλέμματα πόσο μάλλον αν αυτό είναι καλαίσθητο και διαχρονικό.

  Παίξτε με τα χρώματα Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αποτέλεσμα που μπορεί να σας δώσει η μπογιά. Οι διαφορετικές, πάντα συγγενικές, αποχρώσεις μπορούν να δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας. Επιλέξτε ένα χρώμα και μερικές αποχρώσεις του και χρωματίστε για παράδειγμα μια ραφιέρα ή τη βιβλιοθήκη που υπάρχει στο καθιστικό. Το αποτέλεσμα θα ναι σίγουρα ιδιαίτερο και θα ελκύει τα βλέμματα.

  Μια χρωματική πινελιά στο καθιστικό σας επιβάλλεται όταν έχετε φτάσει σ’ ένα διακοσμητικό κορεσμό. Το βάψιμο θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

  Μια χρωματική πινελιά στο καθιστικό σας επιβάλλεται όταν έχετε φτάσει σ’ ένα διακοσμητικό κορεσμό. Το βάψιμο θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

   

  Παίξτε με το φωτισμό Ο φωτισμός είναι ένα στοιχείο που συνήθως παραλείπεται κατά το σχεδιασμό ενώ για πολλούς μπορεί να είναι δευτερεύον στοιχείο. Έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο ενός δωματίου ανεξάρτητα από το μέγεθος του ή τα αντικείμενα που το απαρτίζουν. Επιλέξτε λοιπόν ένα φωτιστικό που θα αναβαθμίσει το χώρο σας και θα δώσει τον αέρα πολυτέλειας που ψάχνετε.

  Ένας καλός φωτισμός μπορεί να αναδείξει αλλά και να «χαντακώσει» διακοσμητικά το χώρο σας. Φροντίστε να πάντα να εντάσσεστε στην πρώτη περίπτωση.

  Ένας καλός φωτισμός μπορεί να αναδείξει αλλά και να «χαντακώσει» διακοσμητικά το χώρο σας.

  πηγή

 

About Μαρία Νικολοπούλου