Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κάντε τον Παλιό Καναπέ σας να Φαίνεται Ολοκαίνουριος με αυτό το Πανέξυπνο Τρικ!

Κάντε τον Παλιό Καναπέ σας να Φαίνεται Ολοκαίνουριος με αυτό το Πανέξυπνο Τρικ!
 • Ξεκινήστε την επιχείριση «Σώζουμε τον Παλιό Καναπέ» τσεκάροντας αν τα μαξιλάρια του καναπέ σας διαθέτουν φερμουάρ.
 • Χρησιμοποιήστε κομμάτια από συμπαγές αφρολέξ και καλύψτε με αυτό τα μαξιλάρια προτού τα ξαναβάλετε στη θήκη τους.
 • Γεμίστε τα διακοσμητικά μαξιλάρια του καναπέ σας με πλαστικές σακούλες για να δώσετε σχήμα κι όγκο.
 • Βλέπετε τον καναπέ στα πολύ χαλαρά του; Κι όμως υπάρχει τρόπος να τον επαναφέρετε στη ζωή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

  Αποτελεί το πλεόν αγαπημένο έπιπλο όλων μας: σε αυτόν άλλωστε για να υποδεχτούμε με τους φίλους μας, από την άνεσή του απολαμβάνουμε αραχτοί τις αγαπημένες μας ταινίες ενώ πολλοί από εμάς… ρίχνουμε κι έναν σύντομο υπνάκο πάνω στα άνετα μαξιλάρια του. Ο λόγος φυσικά για τον καναπέ. Τι γίνεται όμως όταν στο λατρεμένο έπιπλο-για το οποίοι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξοδέψει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό- εμφανίζει σημάδια φθοράς με τα αφράτα μαξιλάρια του να μοιάζουν πεσμένα και flat; Η λύση σε αυτή τη μικρή διακοσμητική τραγωδία είναι πανεύκολη και –ακόμα καλύτερα– πολύ οικονομική και ακούει στο όνομα «Αφρολέξ».

   

  Κατ’αρχάς, ξεκινήστε την επιχείριση διάσωσης του παλιού καναπέ σας τσεκάροντας αν τα μαξιλάρια του καναπέ σας διαθέτουν φερμουάρ. Αν έχουν, η επαναφορά του στον πρότερο έντιμο και αφράτο βίο του είναι θέμα λίγων λεπτών: χρησιμοποιήστε κομμάτια από συμπαγές αφρολέξ ή πολυεστέρα (το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από καταστήματα με είδη επιπλοποιίας και υλικά ταπετσαρίας σε ρολό) και καλύψτε με αυτό τα μαξιλάρια σας προτού τα ξαναβάλετε στη θήκη τους. H τιμή του υλικού κυμαίνεται ανάλογα με την ποιότητά του και ξεκινά από τα 2,5€ ανά μέτρο

  Τι θα δώσει νέα ζωή στον παλιό καναπέ σας; Λίγο αφρολέξ!

  Τι θα δώσει νέα ζωή στον παλιό καναπέ σας; Λίγο αφρολέξ!

  Αντίστοιχα, για να ζωντανέψετε τα διακοσμητικά μαξιλάρια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τριμμένο αφρολέξ για να τα γεμίσετε. Αν δε θέλετε να ξοδέψετε έξτρα χρήματα για αυτά, δεν έχετε παρά να τσαλακώσετε μερικές πλαστικές σακούλες (π.χ. σούπερ μάρκετ) και να τις στριμώξετε μέσα στο κάλυμμά τους για να τους ξαναδώσετε όγκο.

  Δε θέλετε να ξοδέψετε έξτρα χρήματα για να ανανεώσετε τα μαξιλάρια σας; Γεμίστε τα με πλαστικές σακούλες.

  Δε θέλετε να ξοδέψετε έξτρα χρήματα για να ανανεώσετε τα μαξιλάρια σας; Γεμίστε τα με πλαστικές σακούλες.

  EPIPLA

  Για εσάς που χρειάζεστε οπωσδήποτε καινούργια Έπιπλα

  spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου