Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κάποιοι επιστήμονες μετατράπηκαν σε παπαγάλους

Κάποιοι επιστήμονες μετατράπηκαν σε παπαγάλους
Για την περιβόητη επιτροπή λοιμωξιολόγων και τις πολιτικές κυβερνητικές σκοπιμότητες που υπηρετεί γράφαμε σχετικά πρόσφατα.

Ο ρόλος της όμως αποδεικνύεται και εγκληματικός αφού η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, επικαλείται την ομόφωνη, σύμφωνη γνώμη των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID19, για να ανοίξουν τα σχολεία σε συνθήκες που δεν εξασφαλίζουν την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

   Με ένα κλικ οι Γιατροί της Κορινθίας

Το μόνο θετικό είναι ότι η επιλογή αυτών των επιστημόνων να υπηρετήσουν κυβερνητικές σκοπιμότητες μετατρεπόμενοι σε νεοδημοκρατικά παπαγαλάκια έχει γίνει ορατός, σε τέτοιο βαθμό που να εισπράττουν δημόσια αποδοκιμασία από άλλους επιστήμονες.
Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμός του στο f/b ο παιδίατρος Κυριάκος Δουλγέρης:

Έχω συγκλονιστεί από συναδέλφους, καθηγητές και διακεκριμένους λοιμωξιολόγους που παρελαύνουν στα δελτία ειδήσεων και προτείνουν τη χρήση μάσκας στα σχολεία και το πλύσιμο των χεριών ως τα μόνα ουσιαστικά μέτρα πρόληψης !!

Καμία κουβέντα για αραίωση του μαθητικού πληθυσμού , περισσότερες τάξεις και εκπαιδευτικούς !

Καμία κουβέντα για μαζικά προληπτικά τεστ !

Συνάδελφοι είστε επιστήμονες όχι παπαγάλοι !

Δηλαδή αν ο covid19 σαρώσει τα σχολεία θα φταίνε τα παιδιά που έβγαζαν τις μάσκες ;

Ζητάμε ατομική ευθύνη από ανήλικους ;

Εδώ, όμως προκύπτει και ένα άλλο βασικό ερώτημα. Τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών θα σταθούν μπροστά στις ευθύνες τους;
Το λέμε αυτό γιατί επισκεφτήκαμε τις ιστοσελίδες της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ. και δεν είδαμε την παραμικρή σχετική τοποθέτηση. Αυτό μας έκανε εντύπωση.
Υπάρχει κάποια εξήγηση;

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου