ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΝΟΥΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
Κρεοπωλεία… Τα καλύτερα της Κορινθίας
1 ΠΑΚΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ Η ΜΥΖΗΘΡΑ
ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥΜΑΡΟ
2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
ΜΙΣΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
ΠΙΠΕΡΙ
ΜΙΣΟ Κ.Γ.ΚΟΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ
ΛΙΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΛΙΓΟ ΚΥΜΙΝΟ
ΛΙΓΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΔΥΟΣΜΟ ΑΝΗΘΟ
ΕΝΑ ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ .
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΠΗΡΟΥΝΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ.ΚΥΜΙΝΟ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΙΔΟ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ. ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΟΚΟΥΣ ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΛΑΚΙ ΛΙΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟ ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΔΥΟΣΜΟ ΑΝΗΘΟ.
ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΩΣΠΟΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ .
10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΥΖΗΘΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΟΝΟ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ .