Κρεμμυδοκεφτεδες ,συνταγή της γιαγιάς ,ίσως οι ωραιότεροι τραγανοί παραδοσιακοί κρεμμυκεφτέδες !!
ΥΛΙΚΑ
10 Κρεμμύδια ζεματισμένα και κομμένα στο μπλέντερ
300 γρ τυρί φέτα
2 Αυγά
5 Κλαράκια δυόσμο
1 φλιτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
Αλατι,πιπερι,ριγανη
1 κουτ του γλυκού μαγ σόδα
1 κουτ του γλυκού μπεικιν
λίγο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίστε και βράστε λίγο τα κρεμμύδια, 5-7 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει ο κοχλασμός.
Κόψτε τα στο μπλέντερ προσθέστε την φέτα σπασμένη με τα χεριά σας ,προσθέστε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα ανακατέψτε πολύ καλά.
Παίρνετε με δυο κουτάλια από το μείγμα και τηγανίζετε σε καυτό και μπόλικο λάδι αραβοσιτέλαιο..!!
Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.