Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Λίγα 24ωρα πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τους ναζί: Η Ζαρούλια μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή!

Λίγα 24ωρα πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τους ναζί: Η Ζαρούλια μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή!

Λίγα 24ωρα πριν την ανακοίνωση του δικαστηρίου για τους ναζί της Χρυσής Αυγής η Βουλή διορίζει ως μετακλητή υπάλληλο την Ελένη Ζαρούλια, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του αρχιναζί Μιχαλολιάκου.

Τον διορισμό της Ζαρούλια υπογράφει ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Τασούλας. Σύμφωνα με το ΦΕΚ του διορισμού με βάση τον κανονισμό της Βουλής ο οποίος σε δύο άρθρα του προβλέπει ότι υπάρχει δυνατότητα σε πρώην προέδρους κοινοβουλευτικών ομάδων να ορίζουν μετακλητούς στην Βουλή των Ελλήνων. Συνεπώς, πρόκειται για αίτημα του Μιχαλολιάκου που ικανοποιήθηκε λίγες μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Το ΦΕΚ του διορισμού της Ζαρούλια:

Τι λένε κύκλοι του προέδρου της Βουλής για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο διορισμός της Ελένης Ζαρούλια σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή. Κύκλοι του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα έλεγαν ότι “αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του δικαστηρίου και αν η Χρυσή Αυγή κριθεί ως εγκληματική οργάνωση, όπως επιθυμούμε όλοι, τότε είναι δεδομένο ότι η απόφαση του διορισμού θα επανεξεταστεί”.

“Πολύ δε περισσότερο, εάν κριθεί ότι οι κατηγορούμενοι χάνουν τα πολιτικά τους δικαιώματα, τότε θα ανακληθεί και η συγκεκριμένη απόφαση αλλά και η απόφαση, σύμφωνα με την οποία στη Χρυσή Αυγή έχουν διατεθεί αποσπασμένοι υπάλληλοι, λόγω του ποσοστού που έλαβε στις πρόσφατες ευρωεκλογές”, σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι.

About Μαρία Νικολοπούλου