Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μήπως οι Τοίχοι σας Έχουν Υγρασία; Εξαφανίστε την μια και Καλή!

Μήπως οι Τοίχοι σας Έχουν Υγρασία; Εξαφανίστε την μια και Καλή!
 • Για να καταπολεμήσετε την υγρασία του σπιτιού σας αυξήστε τη θερμοκρασία και προσθέστε φυτά.
 • Μην αποθηκεύετε ξύλα στο εσωτερικό του σπιτιού σας και μην κάνετε καυτά μπάνια για πολλή ώρα.
 • Χρησιμοποιήστε αφυγραντήρες αν έχετε μεγάλο πρόβλημα με την υγρασία και αν στο σπίτι μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι.
 • Έρευνες έχουν δείξει πως άνθρωποι που ζούνε σε σπίτια με πολλή υγρασία είναι πιο δυστυχισμένοι από αυτούς που ζουν σε σπίτια χωρίς υγρασία. Αυτό σημαίνει πως η υγρασία που υπάρχει στο περιβάλλον μας επηρεάζει τον ψυχικό μας κόσμο.Πώς θα καταπολεμήσετε την υγρασία του σπιτιού;

  Αερισμός Μια από τις πιο σημαντικές λύσεις είναι ο σωστός αερισμός. Ειδικά στα δωμάτια που έχουν ανάγκη από καλό αερισμό, όπως το μπάνιο και η κουζίνα, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να τα αερίζετε συχνά. Αν δεν έχετε ανεμιστήρες εξαερισμού φροντίστε να βάλετε γιατί κάνουν καλή δουλειά. Αν δε θέλετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για να προσθέσετε εξαεριστήρες, τότε απλά θυμηθείτε να ανοίγετε συχνά τα παράθυρα του σπιτιού σας.

   

  Μειώστε την υγρασία στο σπίτι σα ςαποτελεσματικά για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και να μειώσετε τα χρήματα που ξοδεύετε σε επιπλέον θέρμανση του σπιτιού.

  Μειώστε την υγρασία στο σπίτι σας αποτελεσματικά για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι.

  Αυξήστε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας Αυξήστε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες δυσκολεύουν τη δημιουργία μούχλας λόγω υγρασίας.

  Μειώστε τον χρόνο του μπάνιου σας Μην κάνετε μακράς διαρκείας μπάνια με καυτό νερό γιατί δυσκολεύετε το πρόβλημα ακόμα περισσότερο. Προτιμήστε να κάνετε πιο γρήγορα ντους με όσο το δυνατόν πιο χλιαρό ή κρύο νερό. Επίσης μην αφήνετε το ζεστό νερό να πέφτει με πολύ πίεση γιατί έτσι δημιουργούνται ακόμα πιο γρήγορα υδρατμοί.

  MPANIO

  Υδραυλικά – Πλακίδια –  Είδη Υγιεινής

  Μειώστε τον χρόνο που έχετε ανοιχτό το ζεστό νερό στο μπάνιο σας.

  Μειώστε τον χρόνο που έχετε ανοιχτό το ζεστό νερό στο μπάνιο σας.

  Προσθέστε φυτά στον χώρο σας Τα φυτά έχουν την ικανότητα να μειώνουν την υγρασία που υπάρχει σε έναν χώρο. Φροντίστε μόνο να μην τα ποτίζετε με πολύ νερό γιατί ούτως ή άλλως απορροφούν και την υγρασία του σπιτιού σας.

   

  Χρησιμοποιήστε αφυγραντήρες Οι αφυγραντήρες συνήθως τοποθετούνται σε υπόγεια καθώς πρέπει να βρίσκονται σε χώρους χωρίς παράθυρα. Αν θέλετε, όμως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφυγραντήρες σε δωμάτια, όπως είναι το μπάνιο που συνήθως δεν έχει παράθυρα ή κι αν έχει είναι πολύ μικρά.

  Χρησιμοποιήστε αφυγραντήρες.

  Χρησιμοποιήστε αφυγραντήρες.

   

  Μην βάζετε ξύλα μέσα στο σπίτι Αν έχετε τζάκι αποφύγετε να διατηρείτε τα ξύλα σας μέσα στο σπίτι. Τα φρεσκοκομμένα ξύλα περιέχουν αρκετή ποσότητα νερού που βγαίνει με τη μορφή υγρασίας στον χώρο. Προτιμήστε να αποθηκεύετε τα ξύλα εκτός σπιτιού.

 • http://spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου