Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κόρινθο

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κόρινθο

 

Είναι το πρώτο μεγάλο μαθητικό ραντεβού μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού…
Τα Μαθητικά Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε εκατοντάδες στέκια, πάρκα, πλατείες και γειτονιές, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, δίνοντας βήμα:
– Στους χιλιάδες μαθητές που έχουν ανάγκη να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ξεσκάσουν, να αισθανθούν όμορφα και αισιόδοξα μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού!
– Στους χιλιάδες μαθητές που αναζητούν “κάτι διαφορετικό”, που είναι γεμάτοι οργή και αγανάκτηση για όσα ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους πάνω από έναν χρόνο τώρα!
– Στους χιλιάδες μαθητές που θέλουν να στείλουν το πιο δυνατό μήνυμα πως τα όνειρα για τη ζωή και το μέλλον τους δε σταμάτησαν πίσω από μια οθόνη, αλλά είναι εδώ και θα τα κατακτήσουν με τους αγώνες τους!
Η ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα στους μαθητές να πάρουν μέρος για να στηθεί η δική τους σκηνή, η δική τους “γιορτή”! Δίνει το χώρο σε όσους μαθητές τραγουδούν, χορεύουν, παίζουν θέατρο, κάνουν γκράφιτι, σκιτσάρουν, ζωγραφίζουν, κάνουν skate και άλλου είδους αθλήματα να παρουσιάσουν τις δημιουργίες, τις ανησυχίες και το μεράκι τους!

Μέσα στο πλαίσιο αυτό ,την Παρασκευή 11 Ιουνίου, στην Κόρινθο, θα πραγματοποιηθεί το μαθητικό φεστιβάλ της Νεολαίας του ΚΚ Ελλάδας.

About Μαρία Νικολοπούλου