-
Η αγαπημένη συνταγή της οικογένειας500 γρ μακαρόνια
-
1 κιλό φιλέτο φρέσκου σολομού
-
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-
1 κολοκυθάκι τριμμένο στο χοντρό τρίφτη
-
1/2 ποτήρι του κρασιού,λευκό κρασί
-
500 ml κρέμα γάλακτος
-
1 κ.σ άνηθο ψιλοκκομένο
-
Αλατοπίπερο
-
Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
-
Βήματα
15 λεπτά
-
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε αλατισμένο νερό.
-
Στο μεταξύ σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο και προσθέτουμε το σολομό και το κολοκύθι. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5′, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στο σολομό και τον άνηθο, ανακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα.
-
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και παρμεζάνα.
cookpad.com/gr/