Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Νέα πρόεδρος του ΑΣΠ Κόρινθος η Νεκταρία Καρατζή

Νέα πρόεδρος του ΑΣΠ Κόρινθος η Νεκταρία Καρατζή

Η Νεκταρία Καρατζή είναι η νέα πρόεδρος του ΑΣΠ Κόρινθος μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 19/6 στο Εργατικό κέντρο της πόλης για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής επιτροπής.

Μετά το τέλος της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε συμβούλιο μεταξύ των εκλεγέντων μελών, όπου συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου με πρόεδρο την κ. Καρατζή, η οποία μετά από 8 χρόνια διαδέχτηκε τον σύζυγο της, Γιώργο Αλατζάκη , ο οποίος με την σειρά του ανέλαβε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Αναλυτικά

Πρόεδρος: Νεκταρία Καρατζή

Αντιπρόεδρος: Ηλίας Παπαπορφυρίου

Γ. Γραμματέας: Γεώργιος Καλλίγερος

Ταμίας: Δημήτριος Τσακόπουλος

Σύμβουλος: Αντώνιος Σουκαράς

Αναπληρωματικά μέλη

Γιώργος Λιάκουρας

Σπύρος Καλαντζής

«Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάληψη της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή από τον Γιώργο Αλατζάκη. Ο Γιώργος Αλατζάκης μετά από 8 χρόνια στην προεδρεία του συλλόγου, αποφάσισε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά με διάθεση για να συμβάλλει στην πορεία του ΑΣΠ Κόρινθος από διαφορετικό πόστο.

Η οικογένεια του συλλόγου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, όπως και την απερχόμενη αντιπρόεδρο Μαρία Βικτωράτου! Αμφότεροι είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αρωγοί. Ευχαριστούμε και το υπόλοιπο ΔΣ για τα όσα πρόσφερε τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας».

 

About Μαρία Νικολοπούλου