ΠΑΤΣΑΣ ΟΛΕ!

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, και επειδή έχω να φάω ο,τιδήποτε δύο μέρες και επειδή έχουμε και βίτσια, εγώ ονειρεύομαι ΠΑΤΣΑ!!! Φωτο: Νίκος Κωστόπουλος Ξέρω ότι οι περισσότεροι/περισσότερες τώρα θα κάνετε ΜΠΛΙΑΧ, αλλά σας συγχωρώ γιατί απλά οφείλεται σε άγνοια και/ή σε φόβο, γιατί απλά ΔΕΝ έχετε δοκιμάσει Πατσά ή έχετε φάει πατσά σε λάθος μέρος. […]

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ!

Για να κάνεις δραματικές αλλαγές στο μπάνιο συζητάς από τετραψήφια νούμερα και πάνω! Αν όμως μπορούσες να κάνεις οπτικά σημαντικές αλλαγές με λιγότερα από 100 ευρώ; Από την στιγμή που δεν είσαι για ολική ανακαίνιση, σκέψου μικρά Do It Yourself με βασικά σετ εργαλείων που λογικά έχεις ήδη… εμείς είμαστε εδώ για όλα τα υπόλοιπα! […]

Πως να μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου σε υπνοδωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου!

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος όπου στο ξενοδοχείο κοιμόμαστε καλύτερα; Ναι! Κοιμόμαστε καλύτερα γιατί είμαστε χαλαροί και γιατί έχουμε 14 μυστικά για άνετο ύπνο! Εμείς σου υπογράφουμε ότι υπάρχουν τρόποι να αναδημιουργήσεις αυτό το εκπληκτικό συναίσθημα, χωρίς να αναφέρουμε το στρες, τα φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια και την τάξη στο δωμάτιο που καλώς ή κακώς θα έπρεπε να […]

Παστουρμαδοπιτάκια Καραμανλίδικα!

Πεντανόστιμα παστουρμαδοπιτάκια για τον μπουφέ ή σαν συνοδευτικά ορεκτικά στο Σαββατιάτικο τραπέζι σας. Υλικά για 4 κομμάτια 1/2 φύλλο γιουφκά 8 φέτες παστουρμά καραμανλίδικο μόσχου 40 γραμμάρια (4 μπαστουνάκια) κασέρι Θράκης 4 λεπτές φέτες ντομάτας σπορέλαιο για τηγάνι Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο γιουφκά σε τέσσερα τρίγωνα κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τον παστουρμά. Σε κάθε τριγωνικό φύλλο τοποθετούμε […]

Μάθετε τα Πάντα για τη μόδα στις Τραπεζαρίες φέτος Εδώ!

  Τέλεια τραπεζαρία είναι εκείνη στην οποία σας αρέσει να περνάτε τον χρόνο σας χαλαρώνοντας και τρώγοντας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η διακόσμησή της θα πρέπει να είναι κομψή έτσι ώστε να δημιουργήσετε έναν μοντέρνο χώρο στον οποίο θα υπάρχουν άνετα και ταυτόχρονα στιλάτα έπιπλα. Οι τάσεις αλλάζουν και κάθε χρόνο εμφανίζονται […]

Φάβα με σουπιές, προσούτο και λάδι βασιλικού

Υλικά: 200 γρ. σουπιές μικρές 50 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες 1 μάτσο φρέσκο βασιλικό Eλαιόλαδο Ξίδι από λευκό κρασί Χυμός 1 λεμονιού 1 φλ. λευκό κρασί Φάβα έτοιμη μαγειρεμένη Εκτέλεση: Πλένετε και καθαρίζετε καλά τις σουπιές και τις κόβετε σε πολύ λεπτές λωρίδες. Τις σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε και τις σβήνετε με το […]

Xοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα & μπαλσάμικο… λουκούμι!

Χοιρινές μπριζόλες τόσο ζουμερές και μαλακές που λιώνουν στο πιρούνι! Δοκιμάστε αυτή την εκπληκτική συνταγή και θα ξετρελάνετε όλη την οικογένεια. Υλικά 6 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 γεμάτες κ.σ. μουστάρδα με κόκκους 1/4 φλ. τσαγιού ξίδι βαλσάμικο 1 κ.σ. ξηρό ή φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μπολ βάζετε […]

Κορινθία:Τι κάνει ένα σουβλάκι δυνατό; Τι το ξεχωρίζει από όλα τα άλλα;

Τι κάνει όμως ένα σουβλάκι δυνατό; Τι το ξεχωρίζει από όλα τα άλλα; Καταρχήν το μέγεθος. Τα κομμάτια κρέας δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μεγάλα, αλλά ούτε και πολύ μικρά. Πρέπει να είναι μέτρια. Αν είναι μικρά, μπορεί να καούν, αν είναι μεγάλα, θα δυσκολευτείτε  να τα βγάλετε  από το ξυλάκι και άπαξ και μπει […]

Έκοψε τη ζάχαρη για δυο μήνες και δείτε τι της συνέβη

Η σχέση των περισσότερων με τη ζάχαρη είναι μια σχέση αγάπης μίσους. Εξάλλου ποιος μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά; Μάλλον κανείς. Ωστόσο είναι γνωστό ότι η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Γι αυτό και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) τονίζει ότι η ημερήσια πρόσληψη ελεύθερων σακχάρων δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10% […]