Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Οι διαφωνίες Τσιόρδα με τα μέτρα κατά του κορονοϊού και η απουσία του από την ενημέρωση

Οι διαφωνίες Τσιόρδα με τα μέτρα κατά του κορονοϊού και η απουσία του από την ενημέρωση

Ερωτήματα προκαλεί η απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από τις ενημερώσεις για τον κορονοϊό, σε μία περίοδο μάλιστα που θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας με την πανδημία. Ο λοιμωξιολόγος εμφανίστηκε τελευταία φορά, δημοσίως, την 1η Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έγινε από το υπουργείο Υγείας.

Επισήμως από την κυβέρνηση, σημειώνουν ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει ενεργός, στην “πρώτη γραμμή” στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του Star, η “εξαφάνιση” του Σωτήρη Τσιόδρα αποδίδεται σε δύο βασικές διαφωνίες που είχε ο λοιμωξιολόγος με την κυβερνητική πολιτική, το τελευταίο διάστημα. Η πρώτη έχει σχέση με το άνοιγμα των σχολείων, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού ο κ. Τσιόδρας επέμενε πως ο μέγιστος αριθμός παιδιών στην τάξη δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 15, ενώ τελικά αποφασίστηκε να είναι 25. Η δεύτερη διαφωνία αφορά στην πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο καθηγητής επέμενε ότι θα έπρεπε να υπάρχουν τα μισά καθίσματα και όλοι οι επιβάτες να είναι καθήμενοι. Ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να αποφάσισε να περάσει στα μετόπισθεν της μάχης, ωστόσο, η απουσία του είναι ιδιαίτερα αισθητή.

enikos.gr

About Μαρία Νικολοπούλου