Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ορίστηκαν εκπρόσωποι της Π.Πελοποννήσου στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Κορίνθου

Ορίστηκαν εκπρόσωποι της Π.Πελοποννήσου στο Δ.Σ του  Νοσοκομείου Κορίνθου

 

Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα Δ.Σ. των νοσοκομείων στις 5 Περιφερειακές Ενότητες

Στον ορισμό εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα διοικητικά συμβούλια των δημόσιων νοσοκομείων που λειτουργούν στις 5 Περιφερειακές της Ενότητες προχωρεί ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Οπως είναι γνωστό, με πρόσφατη διάταξη του υπουργείου Υγείας, προβλέπεται πλέον και η εκπροσώπηση των Περιφερειών στα Δ.Σ. των δημόσιων νοσοκομείων από περιφερειακούς συμβούλους της οικείας περιφερειακής ενότητας εντός των χωρικών ορίων της οποίας εδρεύει το νοσοκομείο. Οι εν λόγω εκπρόσωποι ορίζονται, μαζί με τον αναπληρωτή τους, με απόφαση του οικείου περιφερειάρχη.

Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι της Περιφέρειας ορίζονται, στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαντζούνης με αναπληρωτή τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Σιδέρη, στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός με αναπληρωτή τον αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Οργάνωσης, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστο Λαμπρόπουλο, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσος Γκιολής με αναπληρωτή τον ομόλογό του Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργο Οικονόμου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης με αναπληρωτή τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Περιβάλλοντος Νίκωνα Τζινιέρη και στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας Αγγελος Χρονάς με αναπληρωτή τον εντεταλμένο για θέματα Πολιτικής Προστασίας περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Καπέλιο.

About Μαρία Νικολοπούλου