Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ο Σωστός Γαλλικός Τρόπος για να Λούζετε τα Μαλλιά σας

Ο Σωστός Γαλλικός Τρόπος για να Λούζετε τα Μαλλιά σας
 • Οι Γαλλίδες έχουν υπέροχα μαλλιά και αυτό έχει να κάνει με το πώς λούζονται.
 • Μάθετε να λούζεστε σαν Γαλλίδα.
 • Τα μυστικά που ακολουθούν θα σας εντυπωσιάσουν
 • Έχουμε πολλά να ζηλέψουμε από τις Γαλλίδες. Πέρα από το γεγονός ότι τρώνε τα πάντα και δεν παχαίνουν, έχουν και υπέροχα λαμπερά μαλλιά.

  Πώς τα λούζουν; Ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη τακτική; Δείτε παρακάτω όλη τη διαδικασία και δοκιμάστε την.

  Χτενιστείτε Οι Γαλλίδες πάντα ξεκινάνε τη διαδικασία του λουσίματος χτενίζοντας καλά τα στεγνά τους μαλλιά. Ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί με αυτόν τον τρόπο κυκλοφορεί καλύτερα το αίμα στην περιοχή της κεφαλής και το οποίο βοηθάει στο να μεγαλώνουν πιο εύκολα τα μαλλιά και να οξυγονώνεται το κρανίο.

  μαλλιά

  Πριν λουστείτε, χτενιστείτε.

  Βάλτε σαμπουάν στο μέγεθος του καρυδιού στο χέρι σας Αφού βρέξετε τα μαλλιά σας βάλτε σαμπουάν στα χέρια σας και μαζί με λίγο νερό κάντε μασάζ μόνο στο κρανίο σας. Μην βάζετε πολύ σαμπουάν στα μαλλιά σας γιατί είναι πολύ δύσκολα στο ξέβγαλμα.

  Βάλτε το σαμπουάν μόνο στο κρανίο Ο λόγος είναι πως έτσι κι αλλιώς όταν θα ξεπλύνετε τα μαλλιά σας το σαμπουάν θα κυλήσει και στις άκρες τους. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε πολύ καλό μασάζ στο κεφάλι σας. Κάντε το μέχρι να κουραστούν τα χέρια σας. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζονται τέλεια τα μαλλιά σας και θα διαρκέσει για πολύ περισσότερο η καθαριότητά τους μέχρι το επόμενο λούσιμο.

  Απλώστε conditioner Αφού ξεπλύνετε τα μαλλιά σας πολύ καλά βάλτε λίγο conditioner μόνο στις άκρες. Αφήστε το να δράσει για δύο λεπτά και έπειτα ξεπλύντε.

   

  μαλλια

  Βάλτε conditioner μόνο στις άκρες σας.

  Μην λούζεστε κάθε μέρα Δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετό αν το κάνετε αποτελεσματικά και μάλιστα με τον τρόπο που σας είπαμε παραπάνω.

  Δοκιμάστε την παραπάνω διαδικασία και θα δείτε πως τα μαλλιά σας όντως δεν χρειάζονται πιο συχνό πλύσιμο.

 • OMORFIA

  Ομορφιά

 • 1news.gr

About Μαρία Νικολοπούλου