Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πανέξυπνες Ιδέες για να Αποθηκεύετε τα Παπούτσια σας με Στιλ

Πανέξυπνες Ιδέες για να Αποθηκεύετε τα Παπούτσια σας με Στιλ

Η διακόσμηση τα τελευταία χρόνια έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και πλέον καθετί μέσα στο σπίτι μας μπορεί να διακοσμηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τα παπούτσια μέχρι πριν κάποια χρόνια τοποθετούνταν μόνο σε κλασικές παπουτσοθήκες. Πλέον υπάρχουν υπέροχες και πρωτότυπες εναλλακτικές ιδέες για να αποθηκεύετε τα παπούτσια σας ή και να διακοσμείτε το χώρο σας με αυτά.

Αναδείξτε τα Αν έχετε μερικά ζευγάρια παπούτσια για τα οποία νιώθετε ιδιαίτερα περήφανοι (και αυτό το tip απευθύνεται περισσότερο σε γυναίκες) τότε στολίστε με αυτά τον τοίχο σας. Στερεώστε λεπτά ραφάκια στην ίδια ή σε διαφορετική απόχρωση με αυτήν του τοίχου σας και βάλτε πάνω σε αυτά τα αγαπημένα σας παπούτσια. Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα πρέπει να έχετε τα παπούτσια σας πάντα περιποιημένα και καθαρά.

 

Αναδείξτε τα αγαπημένα σας παπούτσια.

Αναδείξτε τα αγαπημένα σας παπούτσια.

Προσθέστε ανοιχτή παπουτσοθήκη στον τοίχο Βάλτε ανοιχτή παπουτσοθήκη στον τοίχο σας. Αν μάλιστα έχετε και κάποια εσοχή σε κάποιο σημείο του σπιτιού τότε εκεί βρίσκεται το ιδανικό σημείο για να φτιάξετε την παπουτσοθήκη σας. Μπορείτε να βάλετε και μια όμορφη κουρτίνα μπροστά (όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία) την οποία θα δένετε στο πλάι όποτε θα θέλετε να βλέπετε τα παπούτσια σας.

 

Φτιάξτε παπουτσοθήκη τοίχου και καλύψτε την με μια όμορφη κουρτίνα.

Φτιάξτε παπουτσοθήκη τοίχου και καλύψτε την με μια όμορφη κουρτίνα.

Βάλτε τα σε μεγάλα κουτιά παπουτσιών Αγοράστε χάρτινα κουτιά που χωράνε τουλάχιστον 2 ή 3 ζευγάρια το καθένα και τοποθετήστε εκεί τα παπούτσια σας. Φωτογραφίστε τα παπούτσια που θα περιέχονται σε κάθε κουτί, εκτυπώστε τις φωτογραφίες και κολλήστε τις έξω από κάθε κουτί. Έτσι θα ξέρετε τι περιέχεται σε καθένα από αυτά.

Αγοράστε ολόιδια χάρτινα κουτιά και προσθέστε ετικέτες για να ξέρετε ποια παπούτσια περιλαμβάνουν.

Αγοράστε ολόιδια χάρτινα κουτιά και προσθέστε φωτοραφίες έξω από αυτά για να ξέρετε ποια παπούτσια περιλαμβάνουν.

Βάλτε στον τοίχο μια παλέτα Μια απλή ξύλινη παλέτα μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε μια όμορφη παπουτσοθήκη. Στηρίξτε στα κενά της τα αθλητικά σας ή ακόμα και τα πιο καλά σας παπούτσια. Πρόκειται πραγματικά για την πιο απλή παπουτσοθήκη την οποία μπορείτε να στηρίξετε παντού.

Περισσότερες ιδέες για έπιπλα εδώ

Η πιο απλή και εύκολη λύση είναι να τοποθετήσετε στον τοίχο μια παλέτα.

Η πιο απλή και εύκολη λύση είναι να τοποθετήσετε στον τοίχο μια παλέτα.

Χρησιμοποιήστε σκάλα Ανοίξτε μια σκάλα, τοποθετήστε σε κάθε σκαλοπάτι μεγαλύτερες ξύλινες πλάκες και τοποθετήστε πάνω τους τα παπούτσια σας. Αυτή η diy παπουτσοθήκη μπορεί να πιάνει αρκετό χώρο αλλά δείχνει πολύ όμορφη και μπορεί να αποθηκεύσει αρκετά ζευγάρια παπούτσια. Είναι ιδανική για όσους από εσάς έχετε μεγάλα σπίτια και πολύ άδειο χώρο σε αυτά.

Ανοίξτε τη σκάλα σας, προσθέστε ράφια στα σκαλοπάτια και τοποθετήστε εκεί τα παπούτσια σας.

Ανοίξτε μια σκάλα σας, προσθέστε ράφια στα σκαλοπάτια και τοποθετήστε εκεί τα παπούτσια σας.

Αποθηκεύστε τα παπούτσια σε κουβάδες Δεν είναι και το πιο εύχρηστο tip αλλά θα δείξει πολύ ωραίο στο χολ σας. Πάρτε 4 όμορφους ίδιους-τσίγκινους κατά προτίμηση-κουβάδες σε ό,τι απόχρωση θέλετε και βάλτε τους σε δύο ράφια ή σε κάποιο επιπλάκι στο χολ. Προτιμήστε αυτό το είδος αποθήκευσης παπουτσιών για αθλητικά παπούτσια και μπαλαρίνες και όχι για καλά παπούτσια που είναι ευαίσθητα και μπορεί να χαλάσουν εύκολα.

 

Βάλτε τα αθλητικά σας μέσα σε ομοιόμορφους κουβάδες με ωραίες ετικέτες.

Βάλτε τα αθλητικά σας μέσα σε ομοιόμορφους κουβάδες με ωραίες ετικέτες.

Βάλτε στον τοίχο ειδικά ελαστικά straps Υπάρχουν ειδικά ελαστικά straps που μπαίνουν στον τοίχο και σκοπό έχουν να μπορούν να κρατήσουν τα παπούτσια σας σταθερά. Τα straps βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και αποτελούν μια πολύ ωραία και έξυπνη λύση για την αποθήκευση των παπουτσιών σας. Μπορείτε να βρείτε straps για τέτοια χρήση στο www.droog.com.

Τα ελαστικά straps της φωτογραφίας τοποθετούνται εύκολα στον τοίχο και εκεί μπορείτε να στερεώνετε τα παπούτσια σας.

Τα ελαστικά straps της φωτογραφίας τοποθετούνται πολύ εύκολα στον τοίχο και είναι ιδανικά για την αποθήκευση των παπουτσιών σας

Μια πανέξυπνη ιδέα είναι αυτή του να φτιάξετε μια κατασκευή από πολυεστερικούς σωλήνες που θα τους κολήσετε μεταξύ τους ώστε να μοιάζουν με κηρήθρα. Τους σωλήνες αυτούς μπορείτε να τους βρείτε στα καταστήματα με κατασκευαστικά υλικά.

Αν έχετε κάποιο μεγάλο ξύλινο κιβώτιο το οποίο θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε…γιατί όχι να το κάνετε παπουτσοθήκη; Μπορείτε ακομα και να καρφώσετε ένα ακόμα ραφί στο εσωτερικό του ώστε να σας βολέψει περισσότερο.

Αν πάλι δεν είστε τόσο των χειροτεχνιών μπορείτε να αγοράσετε μια στήλη έτοιμη που το μόνο που χρειάζεται είναι να την στερεώσετε στον τοίχο σας.

Και για εσάς που έχετε αφήσει λίγο ελεύθερο χώρο στη ντουλάπα σας, μπορείτε να τοποθετήσετε μία παπουτσοθήκη μέσα.

Και αν δεν σας χωρέσουν εκμεταλλευτείτε το κρεβάτι σας χρησιμοποιώντας μία πάνινη παπουτσοθήκη που τοποθετείτε παντού.

About Μαρία Νικολοπούλου