Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Προτάσεις εξόδου για τον Δεκαπενταύγουστο στην Κόρινθο

Προτάσεις εξόδου για τον Δεκαπενταύγουστο στην Κόρινθο

Έφτασε ο δεκαπενταύγουστος  και όλοι αισθάνεστε κουρασμένοι από την ένταση της εβδομάδας και θέλετε να ξεκουραστείτε και να περάσετε ήρεμα και όμορφα χωρίς να… ξενιτευτείτε σε άλλα μέρη που σημαίνει οδήγηση, κούραση, μπαγκάζια και ταλαιπωρία;

Δεν χρειάζεται…

Γλυκές απολαύσεις,  ζεστός μυρωδάτος καφές, καλό φαγητό και ποτό σε στέκια της πόλης δίπλα από τη γειτονιά σας, στο κέντρο της πόλης ή στην παραλία σας περιμένουν να σας περιποιηθούν και να περάσετε ώρες ξενοιασιάς με την οικογένεια ή τους φίλους σας ή και μόνοι σας με ένα καλό βιβλίο ή να διαβάσετε την εφημερίδα σας πίνοντας το καφεδάκι σας και χαζεύοντας τους περαστικούς…. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για το δεκαπενταύγουστο;

Βρήκαμε και σας προτείνουμε τα πιο ιδιαίτερα cafe και εστιατόρια της Κορινθίας για εξόδους με χαμόγελα, παρεϊστικη συντροφιά, καλούς καφέδες,  μουσικές, καλό σπιτικό φαγητό σε  και γεμάτα ποτήρια!

Δείτε το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε, επιλέξτε ό,τι ταιριάζει στη διάθεσή σας και αφήστε το πνεύμα της ανεμελιάς του Σαββατοκύριακου να σας συνεπάρει.

Η πόλη είναι γεμάτη πανέμορφα στέκια για αυτό βγείτε έξω και περάστε ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο.

 

NOSTRO MONDO – COFFEE FOOD DESSERT

Απολαύστε τον καφέ σας, το φαγητό και το γλυκό σας στην ζεστή ατμόσφαιρα του Nostro Mondo στην Κόρινθο στο κέντρο της πόλης στο λιμάνι Δαμασκηνού 34 (όπισθεν Πανεπιστημίου).

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου