Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Όλο τον χρόνο έξυπνες αγορές ρούχων!

Όλο τον χρόνο έξυπνες αγορές ρούχων!

Πως θα κάνεις όλο τον χρόνο έξυπνες αγορές ρούχων!

Τα ρούχα είναι στις μέρες μας είναι κάτι παραπάνω από ένα από ύφασμα που μας κρατάει ντυμένους και ζεστούς. Πλέον έχει να κάνει με το στυλ τους καθενός αλλά και την μόδα που υπάρχει. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις σωστές αγορές. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε καλής ποιότητας ρούχα σε χαμηλές τιμές.

Για να καταφέρεις όμως να το πετύχεις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις τιμές. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνεσαι για τις περιόδους εκπτώσεων. Τότε μπορείς να βρεις τα ρούχα που θέλεις να ψωνίσεις σε πολύ καλές τιμές. Έχω όμως κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στο να γίνεις πιο έξυπνος στην αγορά ρούχων.

5 Συμβουλές για την αγορά ρούχων!

Ψώνισε στην περίοδο εκπτώσεων

psonia antres

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι συνήθως την εποχή των εορτών. Είναι η πιο σωστή περίοδος να πας για ψώνια, καθώς οι τιμές που έχουν τα καταστήματα είναι ιδιαίτερα κατεβασμένες. Οι προσφορές που μπορείς να βρεις εκείνη την εποχή είναι πολλές, ιδιαίτερα στα μεγάλα και επώνυμα καταστήματα. Το μοναδικό κακό είναι ότι μπορεί να πετύχεις πολυκοσμία και ελλείψεις σε ρούχα. Για να αποφύγεις τις ελλείψεις μπορείς να πας για ψώνια τις πρώτες μέρες.

Ψώνισε ποιοτικά

tips psonia antres

Ένας από τους βασικότερους κανόνες που θα πρέπει να έχεις όταν ψωνίζεις, είναι να επιλέγεις την ποιότητα και όχι ποσότητα. Μία μπλούζα υψηλής ποιότητας θα δείχνει πιο όμορφη και θα κρατήσει περισσότερο από μία πολύ πιο φθηνή. Το ύφασμα των ρούχων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση.

Να προτιμάς υφάσματα όπως το βαμβάκι, το μαλλί και το μετάξι. Τα συνθετικά υφάσματα μπορεί να τα καταλάβει ο καθένας και φαίνονται πολύ πιο άσχημα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να προτιμάς να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω για να πάρεις ένα ρούχο καλής ποιότητας παρά δύο χαμηλής.

Πρόσεξε τις λεπτομέρειες πλυσίματος

etiketa rouxa

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις στα ρούχα που αγοράζεις είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να τα καθαρίσεις. Τα ρούχα που δέχονται μόνο στεγνό καθάρισμα είναι πιο ακριβά ακόμα και για την αγορά τους. Πόσο μάλλον τα χρήματα που θα πρέπει να ξοδέψεις κάθε φορά που θα πρέπει να το πλένεις, καθώς θα πρέπει να το πηγαίνεις στο καθαριστήριο.

Σκέψου πριν αγοράσεις έξτρα πράγματα

sumvoules rouxa antres

Σε πολλούς αρέσει να αλλάζουν τα κουμπιά από τα πουκάμισα και τα μπουφάν τους. Πριν αποφασίσεις όμως να ψάξεις και να αγοράσεις κάποιο έξτρα διακοσμητικό για τα ρούχα σου πρέπει πρώτα να κάνεις μια ερώτηση στον εαυτό σου. Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις είναι αν θα φορέσεις το συγκεκριμένο ρούχο που θέλεις να διακοσμήσεις. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μην χαλάσεις παραπάνω χρήματα.

Επέλεξε το σωστό νούμερο

rouxa sumvoules

Τα νούμερα και τα σχέδια διαφέρουν πάρα πολύ από άνθρωπο σε άνθρωπο. Πολλές φορές μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολο να διαλέξεις το σωστό ρούχο. Η λύση για αυτό το πρόβλημα είναι να διαλέγεις ή να απορρίπτεις ρούχα μετά από κάθε δοκιμή. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο καθρέφτης είναι φίλος σου. Σε κάθε δοκιμή ρούχου να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να είσαι όσο πιο αντικειμενικός μπορείς για το αν σου ταιριάζει ή όχι.

About Μαρία Νικολοπούλου