Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως να αγοράσεις μαγιό online στο σωστό νούμερο!

Πως να αγοράσεις μαγιό online στο σωστό νούμερο!

Η θερμοκρασία είναι πλέον με το μέρος μας και ήρθε η ώρα για τις εξορμήσεις στη παραλία. Και επειδή μια ανανέωση σε ότι αφορά στο μαγιό σου θα την χρειαστείς εμείς σου δίνουμε τα κατάλληλα tips για να επιλέξεις το σωστό μαγιό

Καταρχήν να σημειώσουμε πως η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα στις αγορές μας οι οποίες πλέον γίνονται διαδικτυακά. Ακόμα και τώρα που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, πολύς κόσμος προτιμάει να συνεχίζει τις αγορές του μέσω ίντερνετ. Και αυτό όχι μόνο για ασφάλεια αλλά και για διευκόλυνση. Όμως οι online αγορές δεν είναι πάντα εύκολες, ειδικά όταν θες να αγοράσεις συγκεκριμένα πράγματα και ιδίως ρούχα, εσώρουχα ή και μαγιό.

Μιας και έχει έρθει το καλοκαίρι, ας μιλήσουμε για τα μαγιό. Πως θα αγοράσεις μαγιό online στο σωστό νούμερο; Η διαδικασία αυτή μπορεί να φαίνεται παρακινδυνεμένη, προσέχοντας όμως λίγες λεπτομέρειες μπορείς να πετύχεις πανεύκολα το νούμερο σου και να παραγγείλεις εύκολα και γρήγορα το μαγιό σου online. Ας δούμε μερικά χρήσιμα tips για να κάνεις πετυχημένες αγορές!]

4 Tips για να πετύχεις το σωστό νούμερο μαγιό σε online αγορές!

 

1. Έλεγξε τις μετρήσεις σου!

γυναίκα κάνει μέτρηση στήθους

Οι μετρήσεις είναι πολύ σημαντικές για να πετύχεις το σωστό νούμερο μαγιό. Εάν το site από όπου θες να αγοράσεις μαγιό δεν αναγράφει τις μετρήσεις του προϊόντος τότε καλά θα κάνεις να επικοινωνήσεις μαζί τους τηλεφωνικά. Εάν δεν είσαι σίγουρη για το πως να πάρεις τις σωστές μετρήσεις σου τότε μπορείς να συγκρίνεις τις μετρήσεις του μαγιό που σε ενδιαφέρει να αγοράσεις με ένα μαγιό που ήδη έχεις και σου εφαρμόζει καλά!

 

2. Ψάξε για πληροφορίες για τα μοντέλα στις φωτογραφίες έτσι ώστε να συγκρίνεις!

tips για αγορά μαγιό online

Ένα έξυπνο tip είναι να ψάχνεις για πληροφορίες των μοντέλων στις φωτογραφίες με τα μαγιό. Πλέον, είναι σύνηθες να αναγράφεται το ύψος και το βάρος του μοντέλου έτσι ώστε να έχεις μια εικόνα για το μέγεθος και την εφαρμογή του μαγιό. Ψάξε λοιπόν καλά στο site που σε ενδιαφέρει και αναζήτησε τις πληροφορίες αυτές για να βοηθηθείς παραπάνω!

ΜΑΚΗΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

3. Διάβασε κριτικές!

γυναίκα κάνει ψώνια online

Οι κριτικές είναι το άλφα και το ωμέγα για μια πετυχημένη αγορά μαγιό. Στις κριτικές θα βρεις σημεία-παρατηρήσεις των πελατών που μπορεί να μην αναγράφονται στη περιγραφή του κάθε προϊόντος, θα έχεις δηλαδή πολλές παραπάνω πληροφορίες για το μαγιό που σε ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν να ψάχνεις για σχόλια που αναφέρουν την ποιότητα του μαγιό, την εφαρμογή αλλά και φωτογραφίες πελατών αν υπάρχουν.

 

4. Ρίξε μια ματιά και στην plus size συλλογή!

plus size μαγιό

 

Αρκετά συχνά, τα νούμερα στα μαγιό δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και αυτό γιατί υπάρχουν πολλές διαφορετικές γραμμές. Έτσι λοιπόν, καλό θα ήταν να πληροφορηθείς από το ίδιο το μαγαζί ή από άλλους πελάτες για τη γραμμή στα μαγιό του μαγαζιού που σε ενδιαφέρει να αγοράσεις online. Εάν είσαι στη κατηγορία large τότε λάβε υπόψην σου και τα μικρότερα νούμερα στην plus size συλλογή του μαγαζιού (εάν υπάρχει) καθώς συνήθως το s στη κατηγορία plus size συχνά αντιστοιχεί στο large της κανονικής γραμμής!

Πηγή

 

Ένδυση – Υπόδηση

Τι πρέπει να αποφύγεις!

.Τι πρέπει να κάνεις
1. Δοκίμασε πολλά διαφορετικά μαγιό προτού καταλήξει σε αυτό που θα πάρεις. Το style των μαγιών αλλάζει συνεχώς και δοκιμάζοντας διάφορα μπορείς να ανακαλύψεις μια καινούρια φόρμα που σου ταιριάζει.
2. Πάρε μικρότερο size αν δεν είσαι πολύ σίγουρη για το νούμερο σου. Τα μαγιό με το βρέξιμο έχουν την τάση να ξεχειλώνουν.
3. Τα μαγιό με τα ρυθμιζόμενα λουριά  μπορούν να εφαρμόσουν καλύτερα στο σώμα σου.

Τι να αποφύγεις
1. Μην αγοράσεις ένα trendy μαγιό αν δεν σου ταιριάζει . Το τέλειο στυλ ξεκινά με την τέλεια εφαρμογή. Δες πρώτα την εφαρμογή και μετά το σχέδιο του μαγιό.
2. Μην πάρεις μεγαλύτερο νούμερο. Αν χρειάζεσαι μαγιό με μεγαλύτερη κάλυψη βρες κάτι στο ανάλογο στυλ.

About Μαρία Νικολοπούλου