Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως να “καμουφλάρεις” τα απεριποίητα μαλλιά σου γρήγορα με εύκολα χτενίσματα

webkorinthosmallia

Για τις μέρες που το ξυπνητήρι δεν χτύπησε στην ώρα του, αλλά και τις υπόλοιπες που ήθελες να δοκιμάσεις στην πράξη τις νέες πλεξούδες που έμαθες ή πόσο μπορείς τελικά να μείνεις μακριά από το τακτικό λούσιμο, «καμουφλάροντας» τη λιπαρότητα, συγκεντρώσαμε τα χτενίσματα που δείχνουν τη δεύτερη (και όχι μόνο) μέρα καλύτερα τα μαλλιά σου.

savoirville mallia (1)

Το μόνο που θα χρειαστεί να γνωρίζεις, είναι δύο μαγικές κινήσεις. Χωρίζοντας δηλαδή τα μαλλιά σου πρώτα στη μέση και αφού στριφογυρίσεις τις δύο πλευρές (με φορά προς τα έξω πάντα), στερεώνεις για λίγες ώρες και έχεις τα κυματιστά μαλλιά που ήθελες και είναι μόλις η δεύτερη μέρα.

savoirville mallia (2)

Κοκαλάκια, τσιμπιδάκια και λίγη φαντασία θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις την τρίτη μέρα στη δουλειά, κάνοντας παράλληλα εντύπωση με τις πλεξούδες και το half-bun trend.

savoirville mallia (3)

Η τέταρτη μέρα, θέλει dry shampoo, αρκετή λακ και πολλές δόσεις ατημέλητου. Χαμηλή κοτσίδα, τούφες που βγαίνουν και στερεώνονται ακόμα καλύτερα και από την πρώτη μέρα, fishtail και κόμποι θα σε σκεπάσουν για άλλη μισή ώρα κάτω από το πάπλωμα. Όλα υπέρ σου!

savoirville mallia (5)

Πόσο chic να γίνει η πέμπτη μέρα στη δουλειά, αν όχι με έναν χαμηλό κότσο; Εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελάχιστο πηλό, πολλά τσιμπιδάκια για να στερεώσεις, στο ύψος του λαιμού, τον κότσο, ενώ θα πετύχεις εύκολα και το wet look που πάντα ήθελες.

savoirville mallia (6)

Λίγο πριν μας ευχαριστήσεις, δέσε στον μικρό κότσο (που γνωρίζεστε καλά πια) ένα μαντίλι ή πιάνοντας με μία ιδιαίτερη καρφίτσα λίγο πιο πλάγια, όπως είδαμε στον οίκο Prada, και απογείωσε την τελευταία μέρα.

Πηγή

KONSTANTINOS HAIR STYLE

About Μαρία Νικολοπούλου