Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πώς να φτιάξεις μια όμορφη φθινοπωρινή βεράντα

Πώς να φτιάξεις μια όμορφη φθινοπωρινή βεράντα

Μπορεί η εποχή που περνούσαμε ώρες στο μπαλκόνι να έχει φύγει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το ξεχάσεις τελείως. Το φθινόπωρο μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε το μπαλκόνι με μερικές προσαρμογές. Θα σου δείξουμε λοιπόν πώς να διακοσμήσεις μια φθινοπωρινή βεράντα που θα χαίρεσαι να κάθεσαι σε αυτή.

Το ότι έφυγε το καλοκαίρι δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε το μπαλκόνι μας για τον επόμενο χρόνο. Μπορείς ακόμα να βγαίνεις στο μπαλκόνι για να παίρνεις καθαρό αέρα, να βλέπεις το τοπίο και να αλλάζεις παραστάσεις. Δες πώς να φτιάξεις μια όμορφη φθινοπωρινή βεράντα για να περνάς άνετα χρόνο σε αυτή και αυτή την εποχή!

Κομψές ιδέες για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι το φθινόπωρο!

Φύτεψε φθινοπωρινά λουλούδια στη βεράντα σου

φθινοπωρινά λουλούδια

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο επικρατεί η μουντίλα καθώς δεν ανθίζουν όμορφα λουλούδια; Αυτό δεν ισχύει αφού μπορείς να φτιάξεις ένα όμορφο μπαλκόνι με χρωματιστά εντυπωσιακά λουλούδια. Μερικά από αυτά είναι η έρικα, το κυκλάμινο, οι πανσέδες και τα χρυσάνθεμα. Φύτεψε τα σε γλάστρες και θα σου φτιάχνουν τη διάθεση μόλις τα βλέπεις!

 

Άναψε κεριά για μια cozy βεράντα

κεριά φθινοπωρινή βεράντα

Τα κεριά είναι ότι πρέπει για τη βεράντα το φθινόπωρο για πολλούς λόγους. Αρχικά, είναι πηγή θερμότητας επομένως θα σε ζεσταίνουν ελαφρώς από τη φθινοπωρινή δροσιά. Αφετέρου, είναι ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο που κάνει τη βεράντα πολύ ρομαντική αλλά και φιλόξενη.

 

Διακόσμησε σε φθινοπωρινά χρώματα

φθινοπωρινή βεράντα

 

 

Φέτος το φθινόπωρο δώσε χρώμα στο μπαλκόνι σου για να το βάλεις σε φθινοπωρινή διάθεση! Χρώματα λοιπόν όπως καφέ και πορτοκαλί είναι must αν θέλεις ένα φθινοπωρινό μπαλκόνι. Για να το πετύχεις μπορείς να τοποθετήσεις μαξιλάρια τέτοιου χρώματος στις καρέκλες που έχεις στο μπαλκόνι, να στρώσεις ένα τέτοιο κάλυμμα ή ένα τέτοιο πατάκι.

 

Στρώσε ζεστά υφάσματα για μια όμορφη φθινοπωρινή βεράντα

μπαλκόνι κουβέρτες

 

 

Τις μέρες που έχει δροσιά μπορείς ακόμα να καθίσεις στο μπαλκόνι, αρκεί να έχεις κάτι ζεστό να σε σκεπάζει. Στρώσε λοιπόν ζεστά υφάσματα στα καθίσματα, τα οποία αφενός διακοσμούν τη βεράντα, αφετέρου μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να σκεπαστείς αν το χρειαστείς.

Διακόσμησε με κολοκύθες

μπαλκόνι κολοκύθες

Οι κολοκύθες είναι το τέλειο φθινοπωρινό διακοσμητικό για όλο το σπίτι. Και φυσικά το μπαλκόνι δεν αποτελεί εξαίρεση! Μπορείς να τις τοποθετήσεις οπουδήποτε στη βεράντα. Διακόσμησε λοιπόν με τις πιο μικρές το τραπέζι, ενώ βάλε τις μεγαλύτερες στο πάτωμα. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις φτιάξει την τέλεια φθινοπωρινή βεράντα!

exypnes-idees.gr

About Μαρία Νικολοπούλου