Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σκληρή ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου

Σκληρή ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου

Για μια ακόμη φορά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Geraniablog(https://geraniablog.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html?spref=fb&fbclid=IwAR2Z9Mo5SjPyVRC5tcuIOH1_EcWjVPtOgNBHzI0nvaOXXZuW6-In8_lQ-6M) βάλεται και πάλι η λειτουργία του InfoKioskστον Ισμθμό.

Το InfoKiosk, είναι ένα τουριστικό περίπτερο στον Ισθμό που διαφημίζει πρώτα από όλα το Λουτράκι και ολόκληρη την Κορινθία, καθώς και όλη την Πελοπόννησο.

Ο Ισθμός είναι το δεύτερο σημείο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότηταστην Ελλάδα. Απαίτηση όλων των φορέων της πόλης μας, ( ξενοδόχοι, επισιτιστές, έμποροι, σύλλογος ΤΑΧΙ και λοιπόν φορέων) ήταν να δημιουργηθεί ένα τουριστικό περίπτερο πληροφοριών στην είσοδο της Πελοποννήσου, στον Ισθμό.

Μετά από πολλές προσπάθειες του LTO, μέλη του οποίου είναι όλοι οι φορείς της πόλης, και την συμμετοχή της ΑΕΔΙΚ και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, το InfoKiosk, πήρε σάρκα και οστά, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και τις απαραίτητες άδειες.

Το InfoKiosk όμως αυτή τη στιγμή είναι κλειστό λόγω μικροσυμφερόντων και προσωπικών αντιπαθειών. Είναι λυπηρό στην αρχή της τουριστικής περιόδου, να σφύζει από τουρίστες η περιοχή του Ισθμού και το τουριστικό μας περίπτερο να είναι κλειστό, μη μπορώντας να διαφημίσει ολόκληρη την Πελοπόννησο και να προωθήσει κόσμο στην ευρύτερη περιοχή μας.

Μακριά λοιπόν τα μικροσυμφέροντα και οι προσωπικές αντιπάθειες από το τουριστικό περίπτερο του Ισθμού !!!!!!!!!

Ήρθε η στιγμή λοιπόν, να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων σε σχέση με το μέλλον του InfoKiosk και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν τις εκλογές !!!!!!!!

loutrakiblog.gr

About Μαρία Νικολοπούλου