Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για δημοσιεύματα περί μετακόμισης του Α. Τσίπρα στο Σούνιο (video)

Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για δημοσιεύματα περί μετακόμισης του Α. Τσίπρα στο Σούνιο (video)

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβάζουν τα δημοσιεύματα περί μετακόμισης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Κυψέλη, στο Σούνιο. Ο κ. Τσίπρας νοικιάζει εκεί σπίτι εδώ και μια εξαετία, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει μετακομίσει πρόσφατα από την κατοικία του στην Κυψέλη, στα Λεγραινά Αττικής.

«Μόνος του μπήκε στο επίκεντρο. Το βασικό ζήτημα δεν είναι πού μένει ο κ. Τσίπρας, αλλά αν υπάρχει διαφάνεια, αν είναι στο πόθεν έσχες και όταν υπάρχει πολιτική υποκρισία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της δημόσιας συζήτησης κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε στην ΕΡΤ ότι «καταλαβαίνω ότι για να σηκώνει η ΝΔ τέτοια ζητήματα και να παίζουν πριν από τις ειδήσεις της υγείας, τα πράγματα είναι πολύ πιεσμένα για τη ΝΔ».

Είχε προηγηθεί ένα πινγκ-πονγκ ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της Πειραιώς να καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Επιβεβαιώνει ότι νοικιάζει βίλα στο Σούνιο και ότι πρόκειται για διαφορετικό ακίνητο από αυτό όπου παραθέριζε τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα; Που αποτυπώνεται αυτό στο πόθεν έσχες; Ποιος του νοικιάζει τη βίλα; Ποιο είναι το μίσθωμα; » αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ενημερώνουμε τη Ν.Δ. ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αγόρασε καμία βίλα γιατί δεν είχε την τύχη να έχει οικογενειακό φίλο τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens ώστε να την έχει μαζί του μεσοτοιχία».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι είναι γνωστό πως ο Αλέξης Τσίπρας ενοικιάζει εξοχικό στη Λαυρεωτική, κοντά στο Σούνιο, τα τελευταία έξι χρόνια, κάτι που αποτυπώνεται και στο σχετικό Πόθεν Έσχες.

About Μαρία Νικολοπούλου