Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σπίτι στο Ενοίκιο: Όλα Όσα δεν Πρέπει να Κάνετε

Σπίτι στο Ενοίκιο: Όλα Όσα δεν Πρέπει να Κάνετε
 • Αν μένετε στο ενοίκιο επιλέξτε ελαφριά έπιπλα, χωρίς μεγάλο όγκο.
 • Φροντίστε να μην γεμίσετε τους τοίχους με ταπετσαρίες που δεν βγαίνουν εύκολα και κοστίζουν μια περιουσία.
 • Επιλέξτε έπιπλα και διακοσμητικά που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χώρο.
 • Όσοι από εσάς μένετε σε σπίτι με ενοίκιο πρέπει να δίνετε προσοχή στον τρόπο που θα διακοσμήσετε το σπίτι σας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε για να μην επιβαρύνετε αργότερα την τσέπη σας. Δείτε ποια έπιπλα και διακοσμητικά πρέπει να αποφύγετε και τι να πάρετε στη θέση τους.

  Βαριά αντικείμενα Αν έχετε σκοπό να μείνετε σε ένα σπίτι που νοικιάζετε για πολλά χρόνια, τότε μπορείτε να τολμήσετε να αγοράσετε το βαρύ σιδερένιο γραφείο που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας. Αν όμως αλλάζετε σπίτι τακτικά, τότε καλό θα ήταν να αγοράσετε έπιπλα που να μετακινούνται εύκολα και να μην χρειάζεται να προσλαμβάνετε κάθε φορά και μεγαλύτερη μεταφορική εταιρία.

  Αποφύγετε να αγοράσετε σιδερένια γραφεία και πολύ βαριά έπιπλα που δεν μεταφέρονται εύκολα

  Αποφύγετε να αγοράσετε σιδερένια γραφεία και πολύ βαριά έπιπλα που δεν μεταφέρονται εύκολα

  Γωνιακοί καναπέδες Οι γωνιακοί καναπέδες είναι πολλοί ωραίοι αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζουν σε κάθε είδους διακόσμηση και σε κάθε σπίτι. Αν μετακομίζετε συχνά τότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να αγοράσετε τέτοιους, αφού λόγω όγκου και διαρρύθμισης μπορεί να μην ταιριάζουν ή να μη χωράνε στο επόμενο σπίτι που θα πάτε. Αγοράστε λοιπόν έναν απλό τριθέσιο καναπέ και μερικές πολυθρόνες που ξέρετε σίγουρα πως θα ταιριάζουν όπου και να πάτε.

  Οι γωνιακοί καναπέδες είναι όμορφοι αλλά δεν ταιριάζουν σε κάθε χώρο

  Οι γωνιακοί καναπέδες είναι όμορφοι (και πολύ άνετοι) αλλά δεν ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

  Πολλές τρύπες στους τοίχους Το να κάνετε 1-2 τρύπες για να κρεμάσετε έναν πίνακα σε κάθε δωμάτιο δεν είναι σοβαρή υπόθεση. Αλλά το να κάνετε 30 τρύπες για να βάλετε μια βιβλιοθήκη ή ραφιέρα στον τοίχο σας είναι κάτι το απαγορευτικό σε ενοικιαζόμενα σπίτια. Προτιμήστε να πάρετε απλά έπιπλα και βιβλιοθήκες που μεταφέρονται εύκολα από σπίτι σε σπίτι.

  Μην τρυπάτε σε πολλά σημεία τους τοίχους του σπιτιού σας. Επιλέξτε καλύτερα απλά έπιπλα που τοποθετούνται στο πάτωμα και όχι στον τοίχο

  Μην τρυπάτε τους τοίχους του σπιτιού – ο ιδιοκτήτης θα φρικάρει. Επιλέξτε καλύτερα απλά έπιπλα που τοποθετούνται στο πάτωμα και όχι στον τοίχο

  Custom-made διακόσμηση Είναι ωραίο να διακοσμείτε ένα σπίτι με βάση τις διαστάσεις του αλλά αν ενοικιάζετε σπίτι τότε πρέπει να φερθείτε λίγο πιο έξυπνα. Επιλέξτε κουρτίνες που μπορούν να μαζευτούν ή να μακρύνουν και ριχτάρια που επίσης μπορούν να τροποποιηθούν. Σε γενικές γραμμές επιλέξτε πράγματα που μεταποιούνται εύκολα.

  Μην επιλέγετε custpm-made διακόσμηση γιατί αν μετακομίσετε θα έχετε πρόβλημα. Επιλέξτε κουρτίνες, ριχτάρια και έπιπλα που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χώρο

  Μην επιλέγετε custom-made διακόσμηση γιατί αν μετακομίσετε θα έχετε πρόβλημα. Επιλέξτε κουρτίνες, ριχτάρια και έπιπλα που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χώρο.

  Ταπετσαρία Η ταπετσαρία που μπαίνει σε ένα ολόκληρο δωμάτιο είναι ακριβή και θέλει ειδική διαδικασία στην τοποθέτησή της. Μπορείτε, λοιπόν, να επιλέξετε κάποια ταπετσαρία σε μορφή αυτοκόλλητου που μπαίνει πιο εύκολα και βγαίνει γρήγορα χωρίς να αφήνει σημάδια.

house-2595677_960_720

Σπίτι  κλικ στο σπίτι

 

 • pirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου