Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τάσος Μποζίκης : Η ΟΕΒΕ Κορινθίας δέχεται πόλεμο από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου – Αν θέλει πόλεμο θα τον έχει!

Τάσος Μποζίκης : Η ΟΕΒΕ Κορινθίας δέχεται πόλεμο από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου – Αν θέλει πόλεμο θα τον έχει!

 

 

Σαν  ΟΕΒΕ Ν. Κορινθίας θεωρούμε ακατανόητη και απαράδεκτη την απόφαση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας και προσωπικά του Προέδρου του κ. Πιτσάκη να μην παραχωρήσει χώρο (περίπτερο) στην Έκθεση Πελοπόννησος 2018, προκειμένου να φιλοξενηθεί η ΟΕΒΕ Ν. Κορινθίας και οι Σύλλογοι που αυτή εκπροσωπεί.

Η παραχώρηση αυτή ήταν αυτονόητη σε όλες τις προηγούμενες εκθέσεις που διοργανώθηκαν από το Επιμελητήριο Κορινθίας στο Νομό μας, στις οποίες η ΟΕΒΕ μαζί με τους Εμπορικούς Συλλόγους φιλοξενούνταν σε χώρο κοντά στην είσοδο των εκθέσεων, δίπλα συνήθως στο χώρο που φιλοξενούνταν το περίπτερου του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Μάλιστα η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρος απαξίωσαν να μας απαντήσουν στις δύο επιστολές, που έγκαιρα τους στείλαμε για το θέμα και τις οποίες παραθέτουμε στη συνέχεια. Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή δε συμβάλει στην ομοψυχία που πρέπει να διακρίνει τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο στο Νομό μας και πρέπει καθολικά να καταδικαστεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ       ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σ.Σ. Μιλώντας αποκλειστικά με τον εκδότη της Πρώτη news Κορινθίας κ. Νίκο Νικολόπουλο  σε (τηλεφωνική επικοινωνία) με το κ. Μποζίκη του  είπε ότι η ΟΕΒΕ  δέχεται “πόλεμο” από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου.

Να τον ενημερώσω ότι αν θέλει “πόλεμο” θα τον έχει 

About Μαρία Νικολοπούλου