Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τα must της Τσικνοπέμπτης: πού τρώμε στην Κορινθία

Τα must της Τσικνοπέμπτης: πού τρώμε στην Κορινθία

Αν ψάχνεις πού θα φας το καλύτερο παϊδάκι, πού ψήνουν την καλύτερη μπριζόλα και πού η μυρωδιά της τσίκνας είναι πιο μεθυστική, τότε αυτή η λίστα είναι φτιαγμένη για σένα.

 

Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν αυτή την Πέμπτη όλο το χρόνο. Για μερικούς είναι πιο σημαντική γιορτή από την Πρωτοχρονιά και σίγουρα μεγαλύτερη από τον Δεκαπενταύγουστο. Δεν έχω διασταυρώσει τις φήμες που θέλουν φανατικούς υποστηρικτές να κατεβαίνουν στους δρόμους πριν πάνε στις ταβέρνες για να διαδηλώσουν ενάντια στο γεγονός ότι η Τσικνοπέμπτη δεν αποτελεί επίσημη αργία και δουλεύουμε ενώ θα έπρεπε να τιμούμε το κρέας ολημερίς.

Το θέμα όμως που προκύπτει κάθε Τσικνοπέμπτη είναι το σε ποια ταβέρνα θα πάμε. Επειδή εδώ στο webkorinthos  την τσίκνα την αγαπάμε, το κρέας το λατρεύουμε και την σχάρα την προσκυνάμε μαζέψαμε τις 20 -κατά την γνώμη μας- καλύτερες ταβέρνες της Κορινθίας  για να πάρεις ιδέες. Έχουμε ιστορικές ταβέρνες, έχουμε παραδοσιακά κουτούκια, κυριλέ προτάσεις,  και ό,τι άλλο έχεις ονειρευτεί για την Τσικνοπέμπτη των ονείρων σου είναι εδώ.Και μην ξεχνάς, το κρέας, το παϊδάκι, η τσίκνα και η σχάρα οφείλουν να αποθεώνονται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο την Τσικνοπέμπτη.

Ας ξεκινήσουμε:

SEA & SAND bar – restaurant

ΘΑΛΑΣΣΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το Στέκι της Πέγκυς – Παραδοσιακή Ταβέρνα

ΚΟΝΑΚΙ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

ΚΑΜΑΡΕΤΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Παραδοσιακή ταβέρνα “ΜΑΝΝΑ” … Γευστικό σημείο αναφοράς στο Λουτράκι

ΘΕΑΛΟΣ

Τα Πίσια – Εστιατόριο

CORINTHIAN HOUSE GRILL – Το αγαπημένο στέκι της Κορίνθου !

Λόγω Τιμής – Ψησταριά / Ταβέρνα

ΑΙΘΡΙΟ – Ταβέρνα

 

Εδώ θα δείτε ακόμη περισσότερες υπέροχες ταβέρνες – εστιατόρια που σας περιμένουν για  να περάσετε μία γευστική Τσικνοπέμτη

Χρόνια Πολλά!

About Μαρία Νικολοπούλου