Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φρέσκια σαλάτα για όλη την εβδομάδα: Δείτε το τρικ που θα σας λύσει τα χέρια

web-korinthos

Τις καθημερινές τρέχετε σαν τρελές να τα προλάβετε όλα. Έχετε μπει και στη γνωστή διαδικασία της δίαιτας, οπότε μέσα στο χαμό μεταξύ των εγγράφων και του μπαλέτου της κόρης σας προσπαθείτε να ετοιμάσετε και το φαγητό σας για το γραφείο. Η λύση δεν είναι να παραγγέλνετε συνεχώς delivery, αφού το ψυγείο σας έχει όλα όσα επιθυμείτε

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΜΑΝΑΒΗΣ

Επειδή, λοιπόν, γνωρίζουμε από δύσκολα προγράμματα και non stop γυναίκες, σας έχουμε τη λύση. Με το παρακάτω τρικ μπορείτε να φτιάχνετε τη σαλάτα όλης της εβδομάδας από την Κυριακή και να την απολαμβάνετε φρεσκότατη μέχρι και την… Παρασκευή. Δε θέλει κόπο, όπως πολύ καλά ξέρετε, αλλά τρόπο.

Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μεγάλα βάζα, σαν αυτά που χρησιμοποιείτε για τις μαρμελάδες. Ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε να παίρνετε μαζί σας, βρείτε και το ανάλογο βαζάκι.

Πρώτα από όλα ρίχνετε στον πάτο το dressing. Τα λαχανικά σας δε θα ποτίσουν και ταυτόχρονα δε θα χρειαστεί να κουβαλάτε και επιπλέον ταπεράκι για αυτό. Έπειτα, τοποθετήστε τα πιο σκληρά λαχανικά, όπως καρότα, ραπανάκια, πιπεριές και τέλος τα ντοματίνια σας. Τρίτα έρχονται τα πράσινα λαχανικά, αφού μαρούλι και λάχανο πρέπει να βρίσκονται σχεδόν στην κορυφή του βάζου σας. Τέλος, τοποθετήστε τα αμύγδαλα, το τυρί ή άλλους ξηρούς καρπούς που θα κάνουν τη σαλάτα σας λίγο πιο… λαχταριστή. Ακόμη και κοτόπουλο μπορείτε να προσθέσετε στην κορυφή, απλά επιλέξτε το για τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Art-Packing-Mason-Jars 52ce0

Τοποθετήστε τα στο ψυγείο και κάθε μέρα πριν ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού, ανοίξτε εκείνη του ψυγείου. Τα πρωινά σας θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα και τα μεσημέρια σας… υγιεινά. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε εκείνη την ώρα είναι να το αναποδογυρίσετε σε ένα μπολ και απλά να τα ανακατέψετε.

 queen.gr

 

About Μαρία Νικολοπούλου