Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

” Άγνωστοι”κόβουν τα δέντρα γύρω απο τον ΑΣΩΠΟ…μάλλον με κορμούς θα γίνει το φράγμα-φωτο

” Άγνωστοι”κόβουν τα δέντρα γύρω απο τον ΑΣΩΠΟ…μάλλον με κορμούς θα γίνει το φράγμα-φωτο
Ιωάννα Φιλντιση ΑΣΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ :
πολλά έχουν δει τα μάτια μου, αλλά τέτοια “ΑΛΗΤΕΙΑ” πρώτη φορά – πριν λίγο που επισκέφθηκα τη θέση “Μπουρλοβρυση” του Ασωπού. Μιλάμε κυριολεκτικά για ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ… καμία σχέση με “καθαρισμό από φερτα υλικά της κοίτης του ποταμού και εκβάθυνση για αποφυγή πλημμυρων”.
Έχουν κοπεί με ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ δέντρα με μεγάλους κορμούς, έχουν ξεριζωθει άλλα, ενώ δεν έχει καθαριστεί το ποτάμι από τα φερτα υλικά που είναι ακόμη μέσα στα νερά και κάτω απο το γεφύρι. Οι φωτογραφίες δεν αποδίδουν το μέγεθος της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
Σαν Δημοτική Σύμβουλος θέλω να ρωτήσω τον Δήμαρχο Νεμέας:
1) βάσει ποιας περιβαλλοντικης μελέτης προβλεφθηκε όλη αυτή η καταστροφή,
2) έχει δοθεί άδεια για το κόψιμο τόσο παλιών, μεγάλων και σπάνιων δέντρων (μεταξύ αυτών και ενός κουι όπως μου είπαν άνθρωποι που έχουν κτήματα στην περιοχή και έχουν φρικάρει κατά κυριολεξία),
3) αν συμμερίζεται και υιοθετεί “δελτίο τύπου” ΑΝΩΝΥΜΟΥ blog που μιλάει σαν να τον εκπροσωπεί και δηλώνει με περισσό θράσος ότι “το έργο θα συνεχιστεί, αρέσει δεν αρέσει στην αντιπολίτευση και την απειλεί ότι ” ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.”
– και τέλος
4) τα υπόλοιπα ξύλα από τους κομμένους κορμούς πού ακριβώς έχουν πάει?
Θέλω να τονίσω δε, για να προλάβω τα γνωστά κακόβουλα σχόλια, ότι το θέμα δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε “αντιπολιτευτικο”, είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και κατεξοχήν ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ και αφορά ΟΛΟΥΣ τους Νεμεατες.

About Μαρία Νικολοπούλου